Het best bewaarde Canadese geheim voor je auto nu ook in Europa verkrijgbaar!

auto

Heel veel mensen hebben een auto, maar hoeveel van die mensen onderhouden hun auto op de juiste, milieubewuste manier? Veel te weinig, is het antwoord op die vraag, helaas.

GoClean Waterless is zich hiervan bewust en de oprichter Sunny Yashpal, een rasechte autofanaat, vond het eigenlijk heel vreemd dat er een paradox is tussen de voorliefde voor je auto en de manier waarop je deze schoonmaakt door er chemische middelen op te smeren. Met alle gevolgen van dien, uiteindelijk: je kunt je blanke lak vervangen, je banden kunnen barsten, rubbers kunnen uitdrogen, enz.

Toen Sunny bij zijn oudere zus op bezoek was in haar appartement kwam hij er tot zijn grote schrik achter dat zij haar auto nooit waste! De vraag die zij aan Sunny stelde – hoe een auto te wassen als er geen water in de buurt is – was de reden voor Sunny om met bevriende professoren aan de slag te gaan om hier een oplossing voor te vinden.

Er waren een paar eisen waaraan het product moest voldoen:
1. Het mocht absoluut geen krassen veroorzaken.
2. Het moest een behoorlijke besparing zijn op het verbruik van schoon drinkwater.
3. Het moest een biologisch afbreekbaar product zijn.
4. Het moest een plantaardig product zijn.

autoNa meerdere prototypes was de Waterless Carwash geboren! Een product dat niet alleen het vuil verwijdert, maar tegelijkertijd ook een wax van natuurlijke polymeren aanbrengt.

En daarbij geen gedoe met emmers of tuinslangen, maar gewoon sprayen, vegen en uitpoetsen.

Nadat er eindelijk een perfect werkende formule was ontwikkeld, heeft Sunny zijn rechtenopleiding afgebroken om zich fulltime te kunnen focussen op Goclean Waterless.

Omdat Goclean Waterless zich heeft gespecialiseerd in waterbesparing, wilde men ook iets doen voor anderen. Daarom wordt voor elke verkochte fles 21 dagen aan drinkwater geschonken aan iemand in nood. Dit is mogelijk doordat er zeer nauw wordt samengewerkt met het African Well Fund. Op die manier is Goclean Waterless niet alleen een product dat goed is, maar door zijn verkoop ook een product dat goed doet!

auto

De producten van GoClean Waterless zijn sinds de zomer verkrijgbaar via verschillende fysieke winkels en webwinkels. Het merk wordt in Europa gedistribueerd door Eco-shopper.nl

Lees ook:
> ‘Elektrisch rijden werkt verslavend’|
> Uitvinding ECN maakt biobrandstof goedkoper 

 

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *