Iedereen Lekker naar de Boer!

Biologisch is lekker, hip én stoer

Wil je dat zelf eens ervaren? Kom dan naar het Lekker naar de Boer weekend op zaterdag 21 en zondag 22 juni. Tijdens dat weekend houden zo’n 160 biologische boeren en tuinders in heel Nederland open erf.

Maak kennis met stoere boeren en boerinnen en ontdek wat biologisch boeren zo bijzonder maakt. Je kunt met eigen ogen zien dat samenwerken met de natuur zo gemakkelijk lijkt, maar heel veel vakmanschap vereist. Want behalve voor de heerlijkste ingrediënten voor je maaltijd, zorgt de biologische boer ook voor het milieu, dierenwelzijn en de natuur.

Lekkernaardeboer-beeld-liggend-201410300890_753028731403874_2496721133734025310_n

Het hele weekend zijn er rondleidingen, boerenmarkten, proeverijen en allerlei (kinder)activiteiten. Je kunt je eigen appelsap persen, kaas proeven of een koe knuffelen. Kinderen kunnen wol vilten, in de hooiberg spelen of jonge dieren aaien. Voor elk wat wils! Door te kijken, te ervaren en te proeven gaat er een wereld voor je open.

Kijk voor alle deelnemende boerderijen en mooie fietsroutes van de stad naar de biologische boer op: www.lekkernaardeboer.nl.

LekkerNaarDeBoer_Vignet_zonderdatum

Lees verder:
> Iedereen kan bioboer worden
> Maak kennis met Zuiver Zuivel

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *