Ikkominactie: verbeter de wereld!

ik kom in actie

Een paar suggesties, voor als je wat méér tijd hebt dan 1 dag...

Ikkominactie wil het in actie komen voor een betere wereld makkelijker en leuker maken. Daarom zetten zij alle acties voor je op een rijtje. Het enige wat je nog hoeft te doen is jouw voorkeuren aan te geven: de tijd die je er aan wilt besteden, van twee minuten tot een dag of meer, of het thema dat je het meest aanspreekt. Kies uit eerlijke handel, klimaat, dier & natuur, welzijn Nederland of internationale hulp. Wat volgt is een lijstje met acties die je direct uit kan voeren, zodat er echt geen excuus meer is om niet in actie te komen!

Vandaag koos ikkominactie drie acties uit die je meer dan een dag kosten:

Zet als professional je in voor een goed doel!meertijd_laluz
Wil jij je graag inzetten voor een goed doel maar weet je niet zo goed hoe? Kijk dan eens bij stichting La Luz! Zij bemiddelen tussen professionals en ideële organisaties.

Laat een Oopoeh voor je huisdier zorgen!meertijd_oopoeh
Het is altijd lastig om op vakantie te gaan, wie gaat er dit jaar nu weer voor de hond, kat of cavia zorgen? OOPOEH biedt een goede oplossing: Zij laten 55plussers oppassen die behoefte hebben aan de gezelligheid en beweging die een huisdier biedt. Sla dus twee vliegen in een klap: je huisdier een goed tehuis, de OOPOEH wat gezelschap en gezelligheid!

Lees voor in gezinnen met een taalachterstandmeertijd_voorlezen
In Nederland zijn er best wat gezinnen met een taalachterstand. De Voorleesexpress introduceert in deze gezinnen met kinderen het voorlezen. Vind je voorlezen geweldig en help je graag mee hun taalachterstand te verminderen?

Kijk voor andere acties op ikkominactie.nl, al vanaf twee minuten!

Lees ook:
> Verbeter de wereld in 15 minuten
> Verbeter de wereld in 1 dag 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *