Bedaffair: tijdens Warme (eco) Dekbedden Weken 10% korting!

dekbedden

Eco, gifvrije dekbedden van Yumeko en Donsana

De ‘Warme Dekbedden Weken’ bij Bedaffair zijn gestart! Profiteer nu van acties, aanbiedingen en kortingcodes. Vanaf woensdag 13 januari tot en met maandag 29 februari krijg je 10% korting op alle natuurlijke, eco dekbedden uit de webshop van Bedaffair.nl, en ze worden ook nog ’s gratis thuisbezorgd.

Shop met 10% korting àlle Yumeko dekbedden van dons, wol of tencel en àlle de Donsana kameelhaar en donzen dekbedden! Gebruik hiervoor kortingscodeBedaffair winter 2016‘ bij het afrekenen op de website. Profiteer direct van de scherpe prijzen, want de actie geldt slechts t/m 29 februari: op = op!

10% korting op alle eco dekbedden
Heerlijk slapen voor een zachte prijs, wie wil dat nou niet? Met een eco dekbed van Bedaffair ben je verzekerd van uitstekend slaapcomfort, zonder dat je teveel betaalt. Oprichter Arend Vaders biedt de beste kwaliteit donzen, wollen en tencel dekbedden voor een aantrekkelijke prijs. De ‘Warme Dekbedden Weken’ aanbieding geldt voor alle typen dekbedden van elke afmeting en grootte. Of u nu een donsdekbed, wollen dekbed, kameelhaar dekbed of tencel dekbed zoekt voor een 1-persoons, een 2-persoons of een zgn. twijfelaar, bij Bedaffair.nl vind je altijd een passende dekbed. En nu dus met korting tijdens de ‘Warme Dekbedden Weken’.

Met respect voor mens, dier en Aarde
Alle onze dekbedden hebben diverse keurmerken, en daar weten we dat deze eco dekbedden gemaakt zijn met respect voor onze medemens, dieren en de Aarde. Onze eco dekbedden zijn bovendien gezonder dan de reguliere katoenen (met restanten giftige bestrijdingsmiddelen) en dus ook beter voor onszelf en onze kinderen. We houden onze producten betaalbaar, zodat zoveel mogelijk mensen verantwoord en gezond kunnen slapen.

Gratis bezorgd
Niet alleen een scherpe aanbieding, je profiteert ook nog eens van een GRATIS verzending. Bestel je via de webshop een dekbed bestelt, dan versturen wij het binnen 3-4 werkdagen.

Bedaffair.nl-beddenspecialist met eigen ambachtelijk werkplaatsen in Nederland en Duitsland bedaffair-ecologische-natuurlatex-matrassen yumeko-bedaffair


Over Bedaffair
Bedaffair is, lekker slapen voor een mooiere toekomst. Bij ons betekent goed voor jezelf zorgen ook meteen goed voor je omgeving zorgen. Wij vinden dat het anders kan en moet. Daarom kiezen wij voor de meest beproefde, natuurlijke materialen. En zorgen voor een zo klein mogelijke voetafdruk.
Bij Bedaffair vind je zowel online als in de 120m2 showroom te Amsterdam-IJburg al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst.

Dit is een sponsored artikel, maar daarom niet minder interessant! 🙂 

Meer Bedaffair:
>  Nieuw: een compleet vegan matras
>  Tips bij kiezen voor een dekbed

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *