Subsidiegarantie vloerisolatie verlengd t/m 3 juli!

vloerisolatie

Tonzon garandeert subsidie op vloerisolatie

Provincie Friesland, regio IJmond en een aantal losse gemeentes in diverse provincies waaronder Den Haag hebben nog geld in hun subsidiepot. In de meeste gemeentes is het potje al leeg. Weet u hoe het zit in uw gemeente? Vraag nu offerte aan en TONZON zoekt voor u uit of u in aanmerking komt voor subsidie op TONZON Vloerisolatie.

Vraagt u offerte aan voor 3 juli 2016 dan krijgt u zelfs garantie op subsidie! Wanneer u geen subsidie krijgt van de overheid dan krijgt u subsidie van TONZON. lees meer op www.tonzon.nl/subsidie

Update: verlengd tot en met zondag 3 juli:
Komende zaterdag 2 juli, om 15.00 uur, is Ton Willemsen te gast bij Alles over Wonen op SBS6, hier vertelt hij alles over de vloerisolatie en de verlengde subsidiegarantie die hij biedt. Vraag nu hier een vrijblijvende offerte aan!

 

tonzon


Slimme oplossing – beter effect

TONZON Vloerisolatie is gebaseerd op het principe van de thermosfles en bestaat uit volledig opvouwbare ‘Thermoskussens’. De benodigde lucht wordt pas bij de klant thuis toegevoegd waardoor de overlast tot een minimum beperkt blijft. Door de andere manier van isoleren werkt het systeem  beter dan andere isolatiematerialen: de vloer wordt sneller warm, bereikt een hogere temperatuur en koelt veel langzamer af. Bij vloeren met vloer verwarming kan de besparing oplopen tot 40%.

Lees meer over de oplossing van Tonzon:
> Lager pensioen? Verlicht nu uw woonlasten met TONZON Vloerisolatie!
> Dubbelduurzaam: Vloerisolatie geproduceerd met Zonne-energie

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *