De voorjaarsschoonmaak

Voorjaarschoonmaak begint alweer

Het is lente! Al roert maart nog steeds zijn staart en wisselen zon, regen en vrieskou elkaar af. De eerste zonnestralen zorgen voor lentekriebels: tijd voor de voorjaarsschoonmaak! Maar al die schoonmaakmiddelen en chemicaliën zijn niet bepaald vriendelijk voor je huid en het milieu. Met Ecodoo maak je op een milieuvriendelijke manier je huis klaar voor de lente!

Waarom Ecodoo?

  • Ingrediënten op basis van mineralen en plantenextracten
  • Effectieve en geconcentreerde, biologisch afbreekbare formules
  • 90% van de producten is Ecocert gecertifceerd
  • Verpakt in recyclebare en BPA-vrije verpakkingen
  • Keuze uit ruim 60 producten

Producttip!

Wat zeker niet mag ontbreken in je schoonmaakkastje, is Ecodoo kleisteen. Voor de echte schoonmaak
Een natuurlijke bondgenoot voor al je huishoudelijke taken! Het helpt je eenvoudig alle oppervlakken in huis te reinigen, ontvetten en ontkalken en dit zonder te krassen. 100% van natuurlijke oorsprong met een frisse citroengeur.

Waar te koop?

Alle producten van Ecodoo zijn te koop bij Bewustwinkelen.nl. Je vindt hier alles voor je gezondheid onder één dak; namelijk meer dan 67.000 drogisterij- en reformproducten. Van voeding tot voedingssupplementen, van zelfzorgmedicatie tot lichaamsverzorging en meer! Binnen het assortiment heb je een ruime keuze uit natuurlijke, biologische en glutenvrije producten.

Wat je voor 21.00 uur bestelt, staat de volgende dag al voor je klaar! Je betaalt je bestelling pas bij het afhalen. Met 525 afhaalpunten is er altijd een winkel of apotheek bij jou in de buurt. Weten welk afhaalpunt er bij jou in de buurt zit? Kijk dan hier.

 

Benieuwd naar de producten van Ecodoo? Kijk snel op de website! En ontdek wat Bewustwinkelen.nl je allemaal te bieden heeft. Leef bewust, winkel bewust!

Meer voor de voorjaarsschoonmaak:

Groenland schoonmaakazijn: schoonmaken met een schoon geweten!
Zwarte schoonmaakzeep, van huisdier tot houten vloer

Niets missen van De Betere Wereld?

Like dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte.
Of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *