Een mooi gezicht, raamdecoratie op maat

Smaakvolle raamdecoratie op maat en van goede kwaliteit geeft elk huis direct een upgrade. Door een zorgvuldige keuze te maken uit de vele tinten en structuren zorg je dat de aankleding van de ramen perfect aansluit bij de stijl van je huis en het raam waar het voor komt te hangen. Raamdecoratie op maat maken kan een behoorlijke klus zijn en het uitbesteden hiervan meestal een forse kostenpost. Online de raamdecoratie op maat bestellen kan tegen aantrekkelijke prijzen en is eenvoudig zelf te doen. Je meet alles zelf op, kiest je favoriete raambedekking uit en berekent direct online de prijs. Vervolgens doe je zelf de montage met uitgebreide instructies via de website.

 Rolgordijnen, duo rolgordijnen of plissé gordijnen?

Rolgordijnen, duo rolgordijnen en plissé gordijnen zijn geschikt voor elk raamtype, dus ook voor draai-kiepramen of dakramen. Ze nemen nauwelijks ruimte in en zijn prettig geprijsd. Rolgordijnen zijn er in een transparante en een verduisterende versie, die heel geschikt is voor slaapkamers. Duo rolgordijnen hebben een horizontale afwisseling van ondoorzichtige en transparante banen stof, die je langs elkaar kunt schuiven voor de hoeveelheid lichtinval die jij wenst. Deze flexibele raamdecoratie op maat is heel populair, net als plissé gordijnen. Je hebt de keuze uit een transparante, semi-transparante en een verduisterende versie. De semi-transparante versie is bijvoorbeeld fijn in een kamer waar veel zon komt. Met een bedieningskoord plooi je de gordijnen net als een harmonica dicht en open. Door te kiezen voor een Top down-Bottom up systeem kun je ze ook midden op het raam plaatsen tegen inkijk en met voldoende licht. Al deze soorten raamdecoratie op maat vind je in rustige natuurtinten die in elke interieurstijl passen. Je ziet daarnaast ook vrolijke kleuren, lekker fris voor bijvoorbeeld een kinderkamer, keuken of werkkamer.

Lees ook: Een duurzame garderobe voor iedereen?

Houten jaloezieën voor een luxueuze uitstraling

Houten jaloezieën zijn chic, geven warmte en gezelligheid en privacy. Ze worden vaak in woonkamers toegepast, maar kunnen natuurlijk ook extra sfeer geven in een master-bedroom. Naast wit-, zwart en grijstinten vind je ook houttinten zoals walnoot, eiken of mahonie. De rustieke collectie heeft een grovere structuur en robuuste uitstraling, in kleuren als koffie, duin of leisteen. Met een handmatig of elektrisch bedieningssysteem naar keuze zorg je voor verduistering of sfeervolle lichtfiltering. Daarnaast kun je er ook voor kiezen via een app op je telefoon de houten jaloezieën te bedienen. Raamdecoratie op maat is slim als je kiest voor optimaal gebruik van je raamdecoratie.

Lees meer:
Waarom kunststof kozijnen duurzaam zijn
Natuurlijke producten bij jou in huis

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.