Klein maar fijn: voor al het GFT afval op jouw aanrecht

thuisafvalscheiden

Rosti Mepal Calypso GTF afvalbakje

Ken je dat probleem? Je hebt net lekker gekookt en verschillende groenten in kleine blokjes gesneden, maar altijd blijft er wel iets over dat je niet kunt gebruiken voor je maaltijd. Hoe meer je snijdt, hoe meer er overblijft en uiteindelijk liggen je snijplank en aanrecht vol met schillen en andere etensresten.

Opruimen dan maar! Voorzichtig schuif je alles naar het midden van je snijplank en loop je wiebelend naar de afvalbak om daar alles in één soepele beweging van je plank in de afvalbak te schuiven. Zonder te missen natuurlijk. Helaas: de schillen en stukjes groenteafval schieten langs je afvalbak op de grond. Hmm, moet ik weer de vloer vegen. Of mijn hond is me te vlug af en werkt de restjes snel naar binnen.

Lees ook: Afval scheiden in één prullenbak.

Klein maar fijn

Kan dit niet anders? Je afvalbak dichter naar het aanrecht schuiven, maar om je keuken elke keer te verbouwen als je aan het koken bent … Niet echt een optie dus. Voor dit probleem is er een hele goedkope en simpele oplossing: een Rosti Mepal Calypso GFT afvalbakje. ‘Klein maar fijn’, zoals jij misschien ooit wel eens hebt gezegd. Klein is dit afvalbakje! En ook fijn behoort dit bakje zeker toe. Voor allerlei soorten GFT afval, maar ook bijvoorbeeld als opslagplaats voor je gebruikte koffiepads! Één keer in de zoveel tijd legen en klaar.


Het GFT afvalbakje is overigens afsluitbaar met het (afneembare) deksel. Zo gooi je de inhoud van het afvalbakje met gemak in je grote prullenbak, direct in de GFT-afvalcontainer of op de composthoop. Nooit meer valt er dus GFT-afval naast. Daar word jij blij van! Maar je hond misschien wat minder … Mocht het GFT afvalbakje vies worden, dan kun je deze simpelweg in de vaatwasser stoppen.

Makkelijk in gebruik, gemakkelijk schoon te houden en dus ideaal voor op het aanrecht. Wat wil je nog meer! Het probleem van het knoeien bij het legen van de snijplank in je afvalbak op een goedkope en simpele manier opgelost.
Zoek nu jouw favoriete kleur uit!

Meer over gemakkelijk afval scheiden bij jou thuis?

Uitproberen! De handige Meori box

De koning van het afval scheiden

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *