Sleutels Verloren? Wat moet je doen, en hoe kan je ze terugvinden?  

Het verliezen van uw sleutels is één van de meest voorkomende en ook meest frustrerende voorvallen. Je kan je sleutels gemakkelijk laten vallen of kwijt raken in de auto, bus of in de zetel. Dit is frustrerend en brengt de veiligheid van uw huis of kantoorgebouw in gevaar. Bovendien kan het uw dagelijkse activiteiten ernstig verstoren. Dus wat moet je doen als je je voor het eerst realiseert dat je niet weet waar je sleutels zijn?

Begin met het controleren van gemeenschappelijke plaatsen

De eerste stap is voor de hand liggend. Denk aan de laatste plaats die u zich herinnert en controleer de directe omgeving. In 95% van de gevallen, kunt u ze vinden door deze vragen te stellen en in de respectieve gebieden te kijken.

  • Had je ze in je zak toen je je huis verliet?
  • Had je ze nodig om toegang te krijgen tot uw huidige locatie (autorijden, toegang tot kantoordeur)?
  • Heb je alle plaatsen die je zat gecontroleerd (autostoel, bureaustoel in de vergaderzaal, lunchtafel, bank in het park)?
  • Heb je ze op een tafel laten liggen tijdens een vergadering of tijdens het eten?
  • Heb je ze achtergelaten op een bus, metro of zitplaats die de rit deelt?

Als uw autosleutels los staan ​​van uw sleutelhanger en u naar uw huidige locatie bent gereden met de wagen, is de kans groot dat ze niet ver van waar u nu bent. Als u de sleutels in uw zak houdt, controleer dan de laatste plaatsen waar je zat. Sleutels hebben de neiging uit uw zak in uw stoel te glijden en ze kunnen zich net onder een bureau of tussen kussens van de bank bevinden.

Als je een taxi, metro, bus of een andere manier van rit delen (Uber) hebt genomen, overweeg dan of je ze op je stoel hebt achtergelaten. In het geval van het delen van taxi’s of ritten, kunnen een paar oproepen uw situatie meestal vrij pijnloos oplossen. In het geval van metro’s of bussen, kunnen enkele oproepen niet het verschil maken en kan de beveiliging van uw huis of bedrijf in gevaar komen. 

Op dezelfde manier is het belangrijk dat u de juiste stappen neemt om ze te vervangen en uw huis en kantoor veilig te houden als u de sleutels in de afvoer, in een rivier verliest of ze nergens kunt vinden.

Tip tegenwoordig bestaan er al sleutelhangers met een tracking systeem. Dit kan relatief goedkoop online worden gekocht. Hierdoor kan je dan via uw GSM de sleutels terugvinden. 

Wat moet je doen als je je sleutels niet terug kan vinden?

Als u uw sleutels bent kwijtgeraakt en weet dat ze niet zijn vernietigd, betekent dit dat iemand anders uw sleutels zou kunnen hebben. Voor de veiligheid van uw bedrijf of woning is het belangrijk dat u uw sloten zo snel mogelijk verandert. Als u de oude sloten wilt behouden, kunt u ook eenvoudig de sloten opnieuw gebruiken. 

Het is belangrijk op te merken dat tussen het moment van opnieuw invoeren van het slot of het veranderen van het slot u vatbaar bent voor inbraken en het toevoegen van extra beveiligingsmaatregelen tussen die tijden raadzaam kan zijn.

Maak uw woning / bedrijf terug veilig met de juiste slotenmaker dienst

Veel slotenmakers bieden residentiële en commerciële diensten aan. Een lijst met de slotenmakers in Amsterdam, of een slotenmaker dienst in Utrecht kan je op de voorgaande links vinden. Deze websites hebben alleen vertrouwde slotenmaker bedrijven op hun websites die eerst worden geverifieerd. Neem bij vragen gerust contact met hen op hoe ze uw beveiliging kunnen verbeteren. 

 

Lees ook:

Zo kom jij altijd thuis in een heerlijk fris huis

Dit mag er niet ontbreken in je eigen thuiswerkplek

Ultieme tips voor thuis oud worden

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *