Zo kom jij altijd thuis in een heerlijk fris huis

Wil jij dat mensen zeggen: ‘jouw huis ruikt altijd zo lekker’? Dat kan met een huisparfum. Misschien heb je daar al wel eens aan gedacht of zelfs al wat geprobeerd. Ze komen in allerlei soorten en maten. Bijvoorbeeld met stokjes, in zakjes, branders of diffusers. Wij kunnen je alvast zeggen dat het ene huisparfum het andere niet is. Niet alleen de gebruikswijze verschilt, maar ook de manier waarop ze werken. Zo maskeren sommige varianten de geurtjes in je woning, terwijl andere juist nare luchtjes in huis elimineren. Genoeg om uit te kiezen dus! Wij zijn fan van de laatste soort en hieronder leggen we dat uit.

Huisparfums

Je creëert de perfecte sfeer in je woning met een heerlijke geur die echt past bij jouw persoonlijkheid en interieur. Kies bijvoorbeeld voor een fris parfum om je gasten te verwennen of een romantisch aroma voor in de slaapkamer. Het kan allemaal! Een fijne tip is ook om de geuren in huis af te wisselen en aan te passen aan de seizoenen. Kies voor frissere en bloemige luchtjes in het voorjaar en de zomer en diepere, kruidige aroma’s in de herfst en de winter. Lampe Berger heeft huisparfums in branders die de moleculen van nare luchtjes opvangen in de brander. Zo heeft jouw favoriete aroma alle ruimte om je woning te vullen!

Geuren en uitstraling

Zie je zo’n brander van Lampe Berger wel zitten? Dan kies je natuurlijk je favoriete geur uit. Ga je voor Precious Rosewood, Oriental Star, Heavenly Sun of Sandalwood Temptation? Dit is slechts een aantal van de verfijnde parfums van Lamper Berger waarmee je elke dag thuis kunt komen. Je kunt ook kiezen voor neutrale geuren voor als je wel de lucht wilt zuiveren, maar niet houdt van aanwezige parfums. Je krijgt dan een lekker frisse en aangename geur in je huis.

De branders van Lampe Berger zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Ze zien eruit als stijlvolle parfumflesjes. Een extra bijzonderheid zijn de verschillende sierdoppen. Die kun je bijvoorbeeld krijgen in de vorm van een tulp of vlam. Of kies voor een flesje met een vintage look en bijpassende sierdop om je woonkamer, badkamer of slaapkamer wat extra stijl en allure mee te geven.

Hoe werkt het?

Bij de meeste huisparfums spreekt het gebruik wel voor zich: je steekt de stokjes in een flesje met vloeistof en het zal je favoriete geur verspreiden of je steekt een kaars aan met je lievelingsaroma totdat je woning lekker ruikt. Wanneer je een iets luxere variant huisparfum wilt aanschaffen, zoals de brander van Lampe Berger, moet je je soms iets meer verdiepen in de gebruiksaanwijzing. Toch is het niet zo moeilijk. In dit geval vul je eerst de brander tot maximaal tweederde met de vloeistof en stop je de lont erin. Na ongeveer 20 minuten kun je hem aanzetten en laat je hem 2 minuten branden. Daarna blaas je de vlam uit en plaats je de sierdop op de brander. De lucht in het vertrek wordt gezuiverd en een heerlijke geur komt ervoor in de plaats. Een kleine ruimte heeft genoeg aan 20 minuten, daarna sluit je de brander af met de normale dop. Hoe groter het vertrek, hoe langer je de Lampe Berger open laat staan. Best simpel toch?

 

Lees ook:

Dit mag er niet ontbreken in je eigen thuiswerkplek

Living Nature: Serie producten zonder toegevoegde geuren, gluten en allergenen

De geneeskrachtige eigenschappen van Wintergreen

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *