Wel zonnepanelen, maar niet op je dak. (Win!)

Vrijopnaam

Vrijopnaam is een nieuwe energieleverancier in Nederland met een verrassend en innovatief aanbod. Iedereen, ongeacht de woonsituatie, wordt instaat gesteld zelf zonne-energie op te wekken. De zonnepanelen worden namelijk niet op je dak geplaatst, maar ergens ander in Nederland op jouw naam! Dat levert jou een lagere energie rekening op en 100% groene stroom uit Nederland. En dat zonder gedoe en zonder zorgen! 

Vrijopnaam wil jou graag laten ervaren hoe voordelig en leuk het is om je eigen energie op te wekken. Maar hoe werkt het nou precies? Je ziet het in onderstaande video.

De beste energie maak jezelf
Om de missie ”Iedereen wekt zijn eigen energie op” te kunnen nastreven en waarmaken, biedt Vrijopnaam consumenten de mogelijkheid om zonne-energie op te wekken zonder zelf zonnepanelen op haar eigen dak te hoeven installeren. De zonnepanelen  liggen namelijk verspreidt door Nederland in onze zonneparken.

Starten zonder investering
Wanneer je kiest voor Vrijopnaam begin je gelijk met het opwekken van duurzame energie met jouw eigen zonnepanelen. Je kunt al starten zonder investering, want elke klant ontvangt een eerste ‘paneelopnaam’ gratis van Vrijopnaam.

De kosten per paneel bedragen 180 euro en daar staat tegenover dat men verwacht dat het een jaarlijks rendement oplevert van 5%. De opgeleverde energie wordt in mindering gebracht op je energierekening en indien je naast de opgeleverde energie nog meer stroom nodig hebt, wordt deze geleverd zónder winstmarge. Daarnaast heb je altijd inzicht in hoeveel energie jezelf hebt opgewekt via de gratis app.

Wel zonnepanelen, maar niet op je dak
Vrijopnaam biedt iedereen de mogelijkheid om zelf duurzame energie op te wekken en daarmee de transitie van grijze naar groene stroom te versnellen. Vrijopnaam is een oplossing voor bewoners van een benedenwoning, appartement of boerderij met een rieten dak. Doordat de zonnepanelen worden geplaatst in de zonneparken en niet op je dak, ben je niet afhankelijk van waar of hoelang je ergens woont!

Vrijopnaam   Vrijopnaam

Nooit zonder stroom
In de nacht of bij slecht weer is je stroomvoorziening ook gegarandeerd! Op de momenten waarop jouw ‘panelenopnaam’ geen stroom opwekken, levert Vrijopnaam gegarandeerd groene stroom uit Nederland. Je komt dus nooit zonder stroom te zitten.

Maandelijks en boetevrij opzegbaar
Vrijopnaam wil dat je voor hen kiest, maar niet dat je noodgedwongen aan hen vastzit. Daarom is jouw contract altijd maandelijks en boetevrij opzegbaar. Alle voordelen van ‘zelf doen’ zijn voor jou… Goedkoop, groen en leuk! Lees verder op www.vrijopnaam.nl

Vrijopnaam

Mail & Win
Wil jij kans maken op 3 van de 15 zonnepanelen*? Like de Facebook-pagina van Vrijopnaam, vul hieronder je adresgegevens en motivatie in, en maak kans!

Update: Dankjewel allemaal voor de enthousiaste inzendingen op onze site! We hebben 5 winnaars gekozen, die ontvangen deze week persoonlijk bericht. Veel plezier ermee!

*Alle inzenders ontvangen onze Nieuwsbrief. Natuurlijk kan je je daarvoor direct weer afmelden, maar dan mis je waarschijnlijk veel meer Win-acties en ander inspirerende artikelen ;)  Zie verder de Actie-voorwaarden.

 Er valt nog meer moois te winnen:
> Win een hoge snelheidblender
> Win de natuurlijke verzorging van Himalaya Herbals voor een geïrriteerde huid
> Mooie en stevigere borsten zonder cosmetische ingreep (Win!)

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *