Anne Travel Foodie: healthy hotspot Bij Albrecht

anne travel foodie

Anne van annetravelfoodie.com deelt elke derde donderdag van de maand een gezonde hotspot op De Betere Wereld. Misschien herinner je Eetcafe Ceramique in Maastricht van de vorige keer nog.

“Hallo, ik ben Anne en op mijn website deel ik gezonde recepten, reisblogs en mijn favoriete hotspots! Voor mij is een hotspot een leuke plek waar je terecht kan voor ontbijt, lunch of diner. Vanaf nu zal ik elke derde donderdag van de maand een van mijn ontdekte gezonde hotspots in Nederland met jullie delen.
Mijn favorieten hebben een vernieuwende kaart met biologische, vegetarische en/of veganistische opties. We  weten inmiddels allemaal dat we voor een betere wereld minder dierlijke producten moeten eten, dus veganistische opties op de menukaart juich ik van harte toe!

Dit keer deel ik een gezonde hotspot in het gezellige Brabant. In Eindhoven om precies te zijn. Ik laat jullie graag kennis maken met vegetarisch restaurant Bij Albrecht.
Ze zijn nu een half jaar open en zijn een van die restaurants waar ik echt fan van ben. Voornamelijk omdat ze heerlijke vegetarische en veganistische gerechten hebben, maar ook vanwege hun verhaal.
De eigenaren van bij Albrecht zijn het jonge stel Manfred en Bernadette. Hij is een gepassioneerd kok die zijn gasten graag laat genieten van ingrediënten van hoge kwaliteit die met zorg bereid zijn. Zij is een natuurvoedingsdeskundige die haar kennis gebruikt om mensen bewust te maken van het belang van gezond eten. Samen geloven ze dat de natuur ons alles te bieden heeft dat we nodig hebben, daarom serveren ze biologisch en vegetarisch eten.

anne travel foodie anne travel foodie

Als lunch hebben ze verschillend beleg dat je kan bestellen op een grote snee brood, een wrap of een club sandwich. Ze hebben bijvoorbeeld heerlijke gegrilde groenten met pesto. Daarnaast hebben ze ook verschillende soepen.
Ze zijn ook open voor diner. Dan hebben ze noodles met groenten en soja saus, Thaise rode curry, pasta met truffel en een seizoensstamppot.
De desserts zijn elke dag weer een verrassing, dus vraag ze vooral wat er op het menu staat!

Voor meer gezonde hotspots in Nederland kan je kijken op annetravelfoodie.com/the-netherlands.
Volg je De Betere Wereld en Annetravelfoodie al op Instagram?

Meer? Natuurlijk!

Gezonde ‘Ferrero Rocher’ (recept+video)
Healthy hotspot H.Earth

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *