Nieuw van Lovechock: Lovechock Rocks

lovechock

Raw chocolate met superkruid reishi brengt balans tussen hart en hoofd

Wat is nog fijner dan in je eentje een reep chocolade te eten? Je chocolade delen! Vooral als dat raw chocolate is, vol liefdesopwekkende stofjes.

Nieuw van Lovechock en heel geschikt om samen met geliefden van te genieten: Lovechock Rocks. Een bijzondere combinatie van fruit, noten & superfoods, omhuld met raw chocolate. Én met superingrediënt reishi, een kruid dat in China al duizenden jaren gebruikt wordt vanwege zijn heilzame werking op lijf en vooral geest en daarom bekend staat als King of Herbs. Reishi versterkt ‘shen’, onze spirituele energie. Lovechock Rocks zijn er in drie verrassende smaken: Mulberry/Hemp Seed, Almond/Cinnamon en Raisin/Coconut. De Rocks zijn verpakt in vrolijke doosjes.

Share the rocks
Een heerlijke drie-eenheid van raw chocolate, superfood en een snufje van het superkruid reishi, dat zijn de Lovechock Rocks. Zoet fruit en knapperige noten overgoten met een goddelijk laagje raw chocolate, superfoods en reishi. De Rocks zijn verpakt in kleurige doosjes die het uitdelen nog leuker maken (maar we begrijpen het ook als je ze helemaal in je eentje opeet).

King of herbs
Lovechock Rocks hebben dankzij koud gemalen cacaobonen hetzelfde blijmakende effect als de Lovechock repen, maar dan met een heel bijzonder extra ingrediënt: reishi. Het kruid zorgt voor een fijne balans tussen hart en hoofd en maakt dat je meer ruimte hebt om alles wat mooi en leuk is vol energie te omarmen. Chinese monniken, kluizenaars en taoïsten ontdekten al duizenden jaren geleden dat reishi de geest kalmeert, helpt te focussen en de wilskracht versterkt. Alle smaken Lovechock Rocks hebben een snufje reishi in zich, dus elke keus is goed!

De smaken
Mulberry/Hempseed
Zoete moerbei, nootachtig hennepzaad en ‘King of Herbs’ reishi omhuld met raw chocolate.
Almond/Cinnamon
Knapperige amandelen, crispy quinoa, een vleugje kruidige kaneel en ‘King of Herbs’ reishi, omhuld met raw chocolate
Raisin/Coconut
Zoete rozijnen, tropische kokos en ‘King of Herbs’ reishi omhuld met raw chocolate

Rocks your mind
Lovechock Rocks doen écht iets met je. Doordat Lovechock de cacaobonen niet brandt maar koud maalt, zijn ze een bron van bijvoorbeeld flavonoïden (word je blij van), triptofaan (stressverlagend en zorgt voor een vrolijk gevoel) en fenyletylamine, dat een opgewonden en aantrekkelijk gevoel geeft. Als je daar dan ook nog allerlei superfoods en reishi aan toevoegt, ontstaat een wonderlijke alchemie die niet alleen lekker smaakt, maar waar je je ook nog eens heel fijn van gaat voelen. Lovechock Rocks zijn glutenvrij, lactosevrij en sojavrij. De Rocks worden gezoet met kokosbloesemnectar, dat laag glycemisch is en de bloedsuikerspiegel stabiel houdt.

Over Lovechock
Lovechock heeft passie voor mens en moeder aarde. Het bedrijf wil niet alleen lekkere chocola maken, maar wil ook de wereld een beetje leuker maken. Daarom zijn alle ingrediënten van Lovechock voor 100% biologisch gecertificeerd en wordt boeren een eerlijke prijs betaald voor hun producten. De chocoladerepen worden met liefde handgemaakt in een sociale werkplaats. De verpakkingen van Lovechock zijn duurzaam geproduceerd en de folie is biologisch afbreekbaar waardoor het zo in de groenbak kan.

Verkooppunten: Lovechock Rocks zijn binnenkort verkrijgbaar bij de meeste biologische supermarkten en webshops waaronder EkoPlaza en Natuurwinkel
Verkoopadviesprijs: € 4,49 per doosje (75 gram)

www.lovechock.com

Lees ook:
> Lovechock: laat je hart vaker spreken
> Met Lovechock heb je een groot cadeau in handen

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *