Neusklachten? Rode peper helpt!

capsinol

Effectief bij chronische neusklachten 100% natuurlijk, dat is Capsinol

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt: rode peper in je neus stoppen als je neusklachten hebt. Toch is de behandeling van neusklachten met de hete stof die in rode peper zit (capsaïcine) zeer effectief en zonder nadelige bijeffecten! Dit is door medisch onderzoek aangetoond.

Neussprayverslaving? Zo kom je er vanaf!

Effectief bij chronische neusklachten

Een verstopte neus wordt veroorzaakt door een overactief zenuwstelsel; de slijmvliezen zwellen op en er wordt teveel slijm geproduceerd. De capsaïcine in de rode peper remt het overactieve zenuwstelsel, waardoor de neusslijmvliezen zich kunnen herstellen en u weer vrij kunt ademen door de neus. De positieve effecten van de behandeling met rode peper, blijven ook na de behandeling merkbaar. Ook is uit onderzoek gebleken dat men na behandeling met de peper neusspray, minder gevoelig is voor koude en droge lucht.

Lees ook: Wasbare zakdoeken gebruiken i.p.v. papieren?

Neussprayverslaving? Meld je aan op www.capsinol.com en je ontvangt een gratis flesje* om mee te starten. Kom maar op met dat goede voornemen!

Peper! Is dat aangenaam?

Wat voor de een prima te doen is, is voor de ander veel te heftig. Het is net als met pittig eten; iedereen ervaart het op zijn of haar eigen manier. De neusspray met peperextract is er daarom in drie verschillende sterktes. Over het algemeen kiezen mannen iets makkelijker voor de sterkste, de Originele Formule, en meer vrouwen geven de voorkeur aan de Milde Formule. Daarnaast is er een Kids Formule (vanaf 6 jaar). Deze formule doet het ook goed bij volwassenen die de peper liever niet willen voelen, hier is slechts een hele lichte prikkel voelbaar. Het effect van deze lichtere variant is wel iets minder sterk, maar dat effect kunt u weer versterken door wat vaker te sprayen.

capsinol-neusklachtencapsinol-neusklachtencapsinol-neusklachten

100% natuurlijke neusspray

De neusspray is 100% natuurlijk en de peper heeft geen schadelijke bijeffecten, het heeft dus geen negatieve gevolgen voor uw reuk- of neusslijmvliezen. De neusspray is onbeperkt te gebruiken en heeft ook bij langdurig gebruik, geen verslavend effect. Dit in tegenstelling tot de bij de drogist verkrijgbare neussprays met xylometazoline. Deze geven op korte termijn verlichting, maar zijn op langere termijn zeer schadelijk voor de neusslijmvliezen. Door de goede resultaten van de neusspray met peper, zijn er ook steeds meer KNO-artsen die de neusspray aanbevelen. Met name mensen die chronisch verkouden zijn, hebben veel baat bij de behandeling met peper.

Heb jij last van neusspray verslaving?

Capsinol wil mensen hier graag vanaf helpen en bied daarom 30 mensen de kans om in het nieuwe jaar van hun neusspray verslaving af te komen. Meld je aan op www.capsinol.com en je ontvangt een gratis flesje* om mee te starten. Kom maar op met dat goede voornemen!

Waar te verkrijgen?

De neusspray met peper (Capsinol) is verkrijgbaar via de apotheek en de betere drogisterijen. Of bestel online via www.capsinol.nl.

Meer lezen

Wonderkruid Kurkuma in opmars
De Hippe Vegetariër: Top 5 gezonde smoothies

Niets missen van onze De Betere Wereld?

Like onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

*zie de voorwaarden op www.capsinol.com

Toon de 152 reacties
 1. verony jansen schreef:

  Deze neusspray zou ik graag eens uitproberen. Ik heb last van hooikoorts en tot nu toe werkt er niets anders tegen mijn compleet verstopte neus dan Otrivin. Ik weet dat het slecht is, maar ik moet toch iets. Ik heb al van allerlei middeltjes geprobeerd en zou heel graag willen ervaren dat deze gezonde neusspray mij afhelpt van mijn dicht zittende neus.

  Verony Jansen
  Boschweg 68
  1921 DB Akersloot

 2. Jonna schreef:

  Als jaren heb ik een chronisch verstopte neus, de ene dag erger dan de andere. En ook bij mij helpt alleen Otrivin om volledig vrij te kunnen ademen. Maar dat gebruik ik uiteraard maar zelden.
  Ik ben dus heel erg benieuwd wat deze spray kan en doet voor mij!

 3. Maartje schreef:

  Op advies van KNO arts gebruik sinds kort deze neusspray om van mijn ‘neusspray verslaving’ af te komen. Het werkt wel minder snel dan de xylometazoline (otravin) neusspray die ik tot nog toe gebruikt heb, maar deze is tenminste niet chemisch en schadelijk bij lang gebruik. Blijf het voorlopig maar proberen / gebruiken.

 4. M. schreef:

  Heb ook al lang last van een chronische verstopping en weinig helpt.
  Daarom wil ik het proberen.
  Maar geen enkel drogisterij en apotheek in Goes en omstreken hebben het………

 5. Jonna schreef:

  Mijn apotheek heeft het besteld en komt morgen binnen. Je kunt het ook via de website capsinol.nl bestellen.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Win het My Magic Mud tandpasta pakket

> Witte tanden binnen 2 weken!

> Natuurlijke ingrediënten: Kokosolie, Actieve kool en Bentoniet klei

> Vegan & Puur zonder fluoride

> Blijf op de hoogte van onze beste artikelen

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en je maakt automatisch kans!

 

U bent succesvol aangemeld.