‘Relaxation Drink’ Tranquini maakt werelddebuut

tranquini

Geïnspireerd door de natuur

Geïnspireerd door de natuur belichaamd het merk Tranquini een echte positieve, relaxte levensstijl. 

Neem plaats op een veel gebruikt bankje op de top hoog van de berg Zwolferhorn in de Oostenrijkse Alpen vlakbij Salzburg. Een gevoel van emotionele en fysieke ontspanning gaat door je heen als je je echt laat meevoeren door de schoonheid van de rust van het Wolfgangsee meer, wat meer dan 1500 meter lager ligt. Deze serene plek is de inspiratie voor het merk Tranquini®.

Het leven is vol stress!
Relax. Be Positive. Good Happens

Tranquini is gemaakt van zuiver water en bevat zorgvuldig geselecteerde kruidenextracten. Het is een licht koorzuurhoudende frisdrank met een heerlijke frisse maak die je ondersteunt op je weg naar ontspanning en helpt omgaan met de dagelijkse uitdagingen in je leven op een relaxte en positieve manier. De ingrediënten van Tranquini® Positively Relaxed helpen om stress te verlichten en gevoelens van angst te verminderen zonder dat je er slaperig van wordt. Je kan er de hele dag en op ieder moment van genieten.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
en laat je elke week inspireren met de laatste artikelen
!

tranquini

Oprechte passie voor ontspanning
Ahmed Elafifi, Oprichter en Chief Relaxation Officer vertelt, “Samen met het hele Tranquini® team zijn we er klaar voor om deze missie tot een succes te maken. Het lanceren van Tranquini® Positively Relaxed in de wereld, is een kans die ik niet kon weerstaan. In deze wereld vol stress, is ontspanning het ultieme doel voor veel mensen en het is mijn oprechte passie om mensen te helpen om dit te bereiken. We zijn trots dat Tranquini®Positively Relaxed al vanaf April 2015 in de eerste 10 landen is gelanceerd. En we doen er alles aan om de drank in meer landen te introduceren, om het voor meer en meer mensen mogelijk te maken om te genieten van onze lifestyle van positieve en actieve ontspanning.”

Tranquini® Positively Relaxed is verkrijgbaar in twee verpakkingen, 250ml en 355ml.  Voor je dagelijkse dosis ontspanning en positiviteit kun je terecht bij de grotere AH’s, diverse horeca en benzinestations.

tranquini

 

www.tranquini.com
www.facebook.com/TranquiniPositivelyRelaxed

Ook lekker:
>  Win een Infused Water-kan! 
>  Zomerse sapjes en vitale watertjes

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *