Yoga Dag Nederland: meer dan 35 events!

yoga

21 juni a.s.

Een betere wereld begint bij natuurlijk jezelf en yoga kan daarbij helpen. Daarom hebben de Verenigde Naties 21 juni uitgeroepen tot Internationale Yoga Dag. Wereldwijd zijn er deze dag duizenden yoga-evenementen en ook Nederland doet dit jaar weer mee.
De website Yoga-dag.nl biedt een goed overzicht van de 35+ speciale yoga events die 21 juni plaatsvinden in ons land.

Dit is een initiatief van Yoga Dag Nederland die hiermee de Internationale Yoga Dag onder de aandacht wil brengen bij een breed Nederlands publiek. Yoga is wereldwijd een van de snelst groeiende sporten met in Nederland al meer dan 600.000 beoefenaars.

De Verenigde Naties hebben deze ‘Dag van de Yoga’ vorig jaar officieel erkend na de oproep van de Indiase premier Narendra Modi. ”Yoga moet niet gewoon een oefening voor ons zijn, maar een manier om met de wereld en de natuur in verbinding te komen”, aldus Modi. ”Het moet een verandering brengen in onze manier van leven en ons bewustzijn, en het kan ons helpen bij de strijd tegen klimaatverandering”, aldus de Indiase premier.

yoga dag nederland

Yoga op De Ceuvel, Amsterdam, door Silvia

Yoga Dag Nederland nodigt iedereen uit om 21 juni deel te nemen aan de Internationale Yoga Dag. “Ons doel is om bij te dragen aan een betere wereld die begint bij jezelf. Met yoga creëer je een positief effect op jouw directe omgeving”, aldus Robbert Zoon van Yoga Dag Nederland.

De website van de Internationale Yoga Dag
Yoga Dag Nederland

Meer yoga:
> Resetten en rechargen in Ibiza
> Comfortabele yoga met minder inspanning
3 tips voor yoga

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *