Green Jump: het wasbare Zakdoekboek is handig, schoon én stuk leuker

green jump

Weg met de papieren zakdoek. Just turn the page!

Gruwel: die boerenbonten of geruite zakdoeken die, nog steeds, veel mensen een week gebruiken en opbergen in broek- of jaszak. Je hoort het kraken als je er naar kijkt, niet? Maar het kan ook milieuvriendelijker, schoon en heel wat leuker: de HankyBook, het wasbare Zakdoekboek is hét alternatief!

Het ZakdoekBoek van HankyBook heeft verschillende bladzijden van super zacht biologisch katoen. Met HankyBook heb je elke keer een schone en droge bladzijde om de mond van je kind schoon te maken, je neus te snuiten of iets af te vegen. Na gebruik klap je het dicht en je broekzak of tas blijft schoon.
green jump

Multifunctioneel schoonmaakboekje
Het Zakdoekboek is niet alleen ideaal om je neus te snuiten maar ook voor vieze kindersnoeten, als schoonmaak- of brillenpoetsdoekje of om het altijd vieze scherm van je telefoon of laptop schoon te maken.

Wasbaar en geld besparend
Geen stapel vieze wegwerpzakdoekjes meer als je verkouden bent of last hebt van allergie. De HankyBook kan namelijk gewoon in de wasmachine worden gewassen dus je hebt geen wegwerpzakdoekjes of tissues meer nodig. Je eigen superzachte hygiënische zakdoekjes heb je gewoon altijd bij de hand. Het product is dus niet alleen zachter voor je neus dan wegwerpzakdoekjes, maar ook beter voor het milieu en je portemonnee!

green jump

Green Jump
Het eco – bio – fair warenhuis Greenjump.nl heeft meer dan 2.000 producten van merken die het maken van mooie spulletjes net zo belangrijk vinden als ecologisch, biologisch en fair trade produceren.

www.greenjump.nl
Lees ook:
>  Seepje wast een heel stuk groener
>  De groenste kinderwagen ter wereld

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *