Innovatieve voedingsbeha met gelbeugel en Ökotex-certificaat

carriwell-voedingsBH

Carriwell Gelwire wint award

De GelWire van Carriwell won op de Negenmaandenbeurs de BabyStuf Baby Innovation Award 2014 in de categorie Feeding. De GelWire voedingsbeha is de allereerste beha met een zachte, flexibele gelbeugel in plaats van een metalen beugel.

‘Waar metalen beugels kunnen zorgen voor afgeknelde melkkliertjes en borstontstekingen, geeft de revolutionaire gelbeugelbeha dezelfde steun maar het comfort van een zachte, naadloze beha’ aldus het persbericht van de award.

Eerder dit jaar won de bh ook al in Keulen de Kind & Jugend Innovation Award 2014 en in België de Baby Product Award 2014.

carriwelbabystufaward (1 of 1)CarriwellNL_3100 GelWire Bra BlackCarriwellNL_(405)_seamless_light_support_panty_highres

Innovatieve gelbeugel
Tijdens de zwangerschap en voedingsperiode veranderen borsten continu van vorm en grootte. Harde metalen beugels zijn daarom ongeschikt en kunnen zelfs borstontstekingen veroorzaken door melkkanaaltjes dicht te drukken. Voor vrouwen die toch graag de steun van een beugel willen ervaren tijdens hun zwangerschap en voedingsperiode is er nu de revolutionaire GelWire beha. De soepele siliconen beugel wordt warm op de huid en vormt zich naar de borst zodat hij altijd de juiste pasvorm heeft.

Groeit mee én gecertificeerd
Geheel passend in het Carriwell-assortiment is ook deze beha van zachte, ademende naadloze microfiber, dat zelfs voldoet aan de strenge eisen van het Ökotex-keurmerk. Dankzij de speciale weeftechniek kan de beha maar liefst twee maten meegroeien zonder aan steun in te boeten. De beha is hierdoor geschikt vanaf het begin van de zwangerschap én ideaal voor borstvoedende moeders waarvan de borsten tussen voedingen in van maat veranderen. Bij iedere bh zit bovendien gratis een ‘extender’ om indien nodig bij de sluiting van de bh extra ruimte te creeëren. Verloskundigen, kraamverzorg¬sters en lactatiekundigen raden de GelWire  voedingsbeha aan als ‘veilige beugelbeha’.

Carriwell
Het Deense bedrijf Carriwell is reeds 17 jaar actief in de zwangerschapsmarkt. Zij onderscheidt zich van concurrenten door een totaalpakket aan te bieden: van naadloze lingerie, lingerie met kant, borstvoedingskleding en de organic cotton lijn tot accessoires (zoogcompressen, buikbanden, netbroekjes, kraambustiers etcetera). Bovendien levert Carriwell enkel kwaliteitsproducten en staat het merk in talloze landen bekend om haar naadloze, comfortabele microfiber lingerie voor de zwangere of borstvoedende vrouw.

www.carriwell.nl

Lees ook:
>  De Betere Wereld test: duurzame baby-drinkfles
>  Nieuw onderzoek baby-matrasjes koudschuim

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.