Mail & Win: Van gifbelt naar tempel – Kinderen

giftbelt-tempel-kinderen

Hoe houd je je kinderen gezond met voeding?

Wat is gezond en wat vindt mijn kind ook nog lekker? Elke ouder worstelt ermee. Iedereen wil zijn kind gezond zien en geeft hem het liefste de beste voeding. Maar wat is gezond? Iedereen lijkt elkaar tegen te spreken. Voedingsexpert, detoxcoach en auteur Jacqueline van Lieshout helpt je uit de wirwar van (zogenaamd) gezonde producten.

In tegenstelling wat je zou denken, is het best gemakkelijk jouw kind een gezonde lunch mee te geven naar school. In haar nieuwe boek ‘Van Gifbelt naar tempel – Kinderen’ houdt Van Lieshout rekening met drukke agenda’s en de praktische haalbaarheid: wat kies je op een feestje, wat op vakantie? Met handige do’s & dont’s, zodat je in één oogopslag kunt zien wat wel of niet gezond is! Maar ook niet geheel onbelangrijk: in het eerste deel van het boek neemt zij de voedingsindustrie onder de loep. Van Lieshout toont aan hoe deze industrie handig inspeelt op onze verslavingen en hoe de marketing zich vooral op kinderen richt.

Detox, maar dan verantwoord
“Het woord ‘detox’ wordt vaak verkeerd geïnterpreteerd. Ik schrijf niet over vasten, knagen op radijzen en afzien. Het gaat erom dat je je voedingspatroon ontgift, de rotzooi eruit gooit en wéét wat je binnenkrijgt. En wat is het belangrijk om dit ook voor je kinderen te doen. Een ‘must-read’ voor ouders, al zeg ik het zelf.” – Jacqueline van Lieshout.

Jacqueline van Lieshout (1974) is voedingsexpert en detoxcoach. Zij schreef eerder ‘In 28 dagen van gifbelt naar tempel’ en ‘Het Tempelkookboek’. Zij geeft cursussen en workshops detox-coaching. Lees meer op: www.detoxcoach.nl

gifbelt-kinderenVan Gifbelt naar tempel – Kinderen| Auteur: Jacqueline van Lieshout | ISBN: 9789021555089 | € 22,99

Mail & Win
E-mail hieronder jouw gegevens en motivatie, en maak kans op 1 van de 3 exemplaren!

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Lees ook:
> Win 2×2 kaartjes voor de beurs Ouders Natuurlijk
> Win shop-tegoed voor bio katoenen kinderkleding bij Canboli

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.