Stoer en oer-Hollands, de Easywalker

Wat is er leuker dan samen met je kindje naar buiten gaan? Even een boodschap doen of een mooie boswandeling maken, het kan allemaal met een goede buggy van Easywalker. Je kindje kan er veilig in rondgereden worden en zelf wat van de wereld zien, en jij loopt er ontspannen achter. Je tas, de luiers, het fruithapje en heel veel boodschappen kunnen mee in de mand onderin, en als je kindje in slaap valt kan de rugleuning versteld worden. Zonder buggy is het leven met een kleintje een stuk lastiger, dus zorg dat je er een in huis haalt.

Praktische eisen en gebruiksgemak

Ga je op zoek naar een buggy die aan al je eisen voldoet en helemaal bij jou past, dan kom je al snel uit bij Easywalker. Want EasyWalker weet precies wat mooi en praktisch is voor ouder en kind. Er zijn lichtgewicht buggy’s die je ook met één hand eenvoudig kunt inklappen, zodat je je goed kunt redden in het openbaar vervoer. Er zijn ook stevige modellen met robuuste wielen die geschikt zijn voor elk terrein zodat je met je kindje naar het bos of strand kunt. EasyWalker heeft bovendien een ruim assortiment accessoires, zoals een regenhoes en een zonnekap, diverse tassen en een transporthoes voor de buggy zelf. Met een reiswieg of extension kun je de EasyWalker ook prima gebruiken voor twee kindjes.

Lees ook: Friendly4Kids, de inspiratiebeurs voor opvoeders en kinderen

Kleur en comfort

Het comfort van je kindje staat natuurlijk voorop bij EasyWalker. Daarom zijn er zomer- en winter-inlays die precies in de EasyWalker buggy’s passen en je kindje helpen de juiste lichaamstemperatuur vast te houden. Een voetenzak, een verstelbare rugleuning en de doordachte vierwielophanging zorgen voor het ultieme comfort. De keuze in design, kleur en zachte stoffen is enorm bij EasyWalker, want ook het uiterlijk van je buggy is een factor van belang. Stel je voor hoe vaak je met je buggy gezien zult worden, en hoe vaak het wagentje op de foto komt. Dan wil je iets dat echt bij je past, en dat vindt je in de uitgebreide collectie van EasyWalker. Er is ruime keuze in elke categorie, dus of je de EasyWalker Mini of de EasyWalker XS kiest, er is altijd een EasyWalker buggy te vinden die helemaal bij jou past.

Lees meer:
Back to School met Greenjump
Hoofdluis. Heel vervelend en het lijkt wel een epidemie.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.