minidocumentaires over natuurgebieden bij parken van Landal GreenParks

Ecoloog en natuurfilmer Ruben Smit gaat een serie van vijf minidocumentaires maken over natuurgebieden in de omgeving van de parken van Landal GreenParks. Het doel van de documentaires is om mensen de omliggende natuur te helpen ontdekken aan de hand van bijzondere beelden van de bekende cineast. De nieuwste film WAD! Gaat op 1 oktober in première in Leeuwarden.

Landal GreenParks is een van de hoofdsponsors van Ruben Smit’s nieuwste natuurproductie. Deze ode aan het waddengebied is tot stand gekomen zonder subsidie. Daarom zijn sponsors, zoals Landal GreenPark erg belangrijk. Maar de samenwerking gaat verder dan alleen de film. Landal GreenParks krijgt de beschikking over exclusief foto- en filmmateriaal en Ruben Smit maakt vijf minidocumentaires in de vorm van vlogs over de natuurgebieden rondom de parken van Landal. De natuur van Zuid-Limburg en de Belgische Ardennen zijn al in beeld gebracht, afleveringen over Drenthe, de Veluwe en de Duitse Eifel staan voor de komende maanden op het programma.

Lees ook: Het was een topjaar voor zonnepanelen. Wat brengt de toekomst?

In deze campagne roepen ze mensen op om te komen ontdekken wat groen kan doen. De beelden van Ruben Smit vormen een uitgelezen kans op om de gasten van Landal GreenParks de prachtige natuur op en rondom de parken te laten zien door de ogen van een bekende natuurexpert. Landal GreenParks hoopt hiermee hun gasten te inspireren om de natuur te ontdekken en enthousiast te maken voor de groene omgeving.

“De natuur verrast je elke dag; van een gierzwaluw die langs vliegt of een groene kikker die zich luidkwakend laat horen dat hij de beste is. Juist op vakantie hoor en zie je deze kleine dagelijkse cadeautjes veel sneller, ” aldus Ruben Smits. In zijn vlogs neemt hij de gasten van Landal mee in de verassende natuur die hij aantrof dichtbij de parken. Want als je weet waar je naar moet luisteren en kijken, dan kun je het zelf gaan beleven. En dat is toch het allerleukste!

Op 1 oktober gaat de film WAD! In première in het WTC in Leeuwarden. Meer info is te lezen op www.landal.nl

 

Lees meer:
Cacao en kokos in de tuin
4 dingen die jij kan doen om ontbossing voor palmolie tegen te gaan

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *