MyStyle reviewt bluetooth speaker

RootsRock-TheHouseOfMarley

Blogger test de Marley Roots Rock!

MyStyle is een groep van 40 jonge bloggers die duurzame producten test op hun (h)eerlijkheid, gebruiksvriendelijkheid, prijs en kwaliteit. Van fashion tot food en van gadgets tot beauty. MyStyle test het voor je uit!

Vandaag test ik, Samy, de Marley Roots Rock.

Dit product is de nieuwe draagbare bluetooth speaker van The House of Marley. Het ziet er op het eerste gezicht uit als een mooie schoudertas, maar zodra je de flap optilt, is het ineens een geluidssysteem.

Behuizing en uiterlijk
De combinatie van bamboe en de speciale stof genaamd REWIND™ geeft de Roots Rock echt het gevoel van een kwaliteit schoudertas. Het slimme zakje aan de voorzijde is genoeg om je telefoon, inclusief kabels, op te bergen zodat hij portable blijft. Een nadeel van deze schouderband is dat deze helaas wel een beetje goedkoop aanvoelt en niet comfortabel om je schouder hangt.

MyStyle reviewt bluetooth speakerMyStyle reviewt bluetooth speaker

Zodra de Roots Rock flap naar achter word gevouwen, krijgt het gehele product een compleet andere uitstraling: van schoudertas naar geluidssysteem. De flap kan ook zo geklikt worden dat deze onder een hoek stabiel blijft staan. Ondanks de schouderband is de Roots Rock wel echt een stylish product.

Geluidskwaliteit
Het geluid dat uit de 4 speakers komt is verrassend goed, al klinkt niet alle muziek even goed. De speakers halen de hoge tonen van pop of jazz of andere instrumentele genres beter dan die van techno bijvoorbeeld. Het kan de kleine ruimtes zoals de slaapkamer, keuken en woonkamer prima vullen met muziek. Ik ging hem vervolgens testen bij een skatepark en wanneer het volume op maximaal stond, kon hij zeker deze aanzienlijke ruimte voorzien van muziek.

Accu-duur
De accu gaat lang mee, hij heeft buiten op vol volume staan blazen voor ongeveer 5 uur en dat hield hij prima vol. Dit was nadat hij mij voor 3 uurtjes had voorzien van heerlijke jazz op laag volume in de woonkamer. De laadtijd zat ook rond de 4 á 5 uur, maar zolang je hem in de lader stopt gedurende de nacht, heb je altijd een volle batterij de volgende ochtend.

MyStyle reviewt bluetooth speakerMyStyle reviewt bluetooth speaker

Duurzaamheid
Alle producten van The House of Marley worden ontwikkeld met zoveel mogelijk duurzame of herbruikbare materialen. Voor de Roots Rock hebben ze bijvoorbeeld gerecycled plastic gebruikt voor de plastic frame. Ook gebruiken ze REWIND™; een combinatie van hennep, organisch katoen en gerecyclede plastic flessen. Verder bestaat de verpakking uit gebruikte materialen om de afvalstroom zo klein mogelijk te houden. The House of Marley is bewust bezig om milieuvriendelijk te produceren en dit is merkbaar bij de gehele ervaring van het product, van unboxing tot loungen met je Roots Rock.

Prijs & meer info
Score: 4 van de 5 sterren
Prijs: €149,90 op www.houseofmarley-store.nl
Website: www.thehouseofmarley.nl

Lees ook:
> MyStyle reviewt duurzame koptelefoon
>
MyStyle reviewt lichte en waterafstotende weekendtas
> MyStyle reviewt duurzame schoudertas

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *