MyStyle reviewt duurzame koptelefoon

MarleyHarambe-TheHouseOfMarley

Blogger test de Marley Harambe!

MyStyle is een groep van 40 jonge bloggers die duurzame producten test op hun (h)eerlijkheid, gebruiksvriendelijkheid, prijs en kwaliteit. Van fashion tot food en van gadgets tot beauty. MyStyle test het voor je uit!

Vandaag test ik, Samy, de Marley Harambe.

Dit product is de nieuwe koptelefoon van The House of Marley. Het is een heerlijk simpele koptelefoon die precies doet wat het moet doen en de Harambe ziet er nog eens aantrekkelijk uit ook.

Behuizing en uiterlijk

De koptelefoon heeft een opvallend uiterlijk, wat me gelijk aantrekt. In tegenstelling tot de meeste ‘oversized’ koptelefoons is hij wat kleiner dan verwacht. Maar, daardoor juist een eigenzinnige koptelefoon wat de Harambe heel aantrekkelijk maakt. Hij sluit niet strak aan op mijn oren, wat wellicht prettig is voor vrouwen, maar niet zozeer voor mij. Verder is het een lichte koptelefoon die je uren kunt dragen omdat je amper door hebt dat je een koptelefoon draagt.

Geluidskwaliteit
In een binnenruimte zoals een kantoor wordt het geluid prima afgesloten. De koptelefoon mag dan niet helemaal aansluiten, maar hij klemt wel goed. Daardoor heb ik hem ook goed bij het hardlopen kunnen gebruiken wat nieuw was voor mij, omdat de meeste koptelefoons heel oncomfortabel zijn tijdens het zweten. Tijdens het fietsen merkte ik wel dat de wind onder de koptelefoon kon komen, wat storend was. Het geluid dat de koptelefoon produceert, is zuiver en prettig, wat verrassend is voor deze prijs.

Duurzaamheid
Het frame is gemaakt van aluminium dat gerecycled kan worden en de verpakking bestaat, zoals we gewend zijn van The House of Marley, volledig uit gerecycled materiaal. Ze hebben wel gekozen voor een vergulde connectie plug wat eigenlijk recht tegenin de principes van hun bedrijf gaat. Het duurzame karakter van de koptelefoon geeft hem nog net iets extra’s. Ik denk dat de koptelefoon niet één feature heeft die er tussen uit springt, maar alles bij elkaar is hij zeker een eigenzinnig kwalitatieve koptelefoon!

Prijs & meer info
Score: 3 van de 5 sterren
Prijs: €49,90 op www.houseofmarley-store.nl
Website: www.thehouseofmarley.nl

Lees ook:
>
MyStyle reviewt bluetooth speaker
>
MyStyle reviewt lichte en waterafstotende weekendtas
> MyStyle reviewt duurzame schoudertas

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *