Anne Travel Foodie: healthy hotspot Pleïade, Tilburg

anne travel foodie

Anne van annetravelfoodie.com deelt elke derde donderdag van de maand een gezonde hotspot op De Betere Wereld. Misschien herinner je Bij Albrecht in Eindhoven van de vorige keer nog.

“Hallo, ik ben Anne en op mijn website deel ik gezonde recepten, reisblogs en mijn favoriete hotspots! Voor mij is een hotspot een leuke plek waar je terecht kan voor ontbijt, lunch of diner. Vanaf nu zal ik elke derde donderdag van de maand een van mijn ontdekte gezonde hotspots in Nederland met jullie delen.
Mijn favorieten hebben een vernieuwende kaart met biologische, vegetarische en/of veganistische opties. We  weten inmiddels allemaal dat we voor een betere wereld minder dierlijke producten moeten eten, dus veganistische opties op de menukaart juich ik van harte toe!

Dit keer deel ik een hotspot uit mijn eigen woonplaats Tilburg met jullie. In Tilburg kan het soms erg lastig zijn als vegetariër. De meeste lunchrooms en eetcafés serveren een vrij traditionele kaart met carpaccio, saté en hamburgers. Ik was dus enorm blij toen ik ontdekte dat er een vegetarische lunchroom in mijn eigen stadje was!
Pleïade is een winkel en bio-café in één. Met hun winkel hopen ze mensen te inspireren en ze te herinneren aan hun innerlijke kracht en wijsheid. Is het een beetje spiritueel? Jep. Maar dat zorgt ook voor een heel ontspannen omgeving om een gezonde lunch te hebben! In het midden van de winkel vind je het bio- café met wat stoelen en tafels.

anne travel foodie

Ze serveren er huisgemaakte thee-mixen, die je ook kan kopen voor thuis. Ze hebben heerlijk zuurdesembrood van de bakker om de hoek. Ik had bijvoorbeeld een boterham met zwarte olijven hummus en courgette.
Zorg ook dat je wat ruimte voor een toetje overlaat want ze hebben een uitgebreide selectie van zelfgemaakte taartjes. Ze hebben bijvoorbeeld een raw, vegan, glutenvrij en suikervrij chocolatetaartje met sinaasappel.

Voor meer gezonde hotspots in Nederland kan je kijken op annetravelfoodie.com/the-netherlands.
Volg je De Betere Wereld en Annetravelfoodie al op Instagram?

Meer? Natuurlijk!

Vegan Sushi Donuts (recept+video)
Healthy hotspot H.Earth

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *