Buitenkeuken? Enjoy & Do WWOO

wwoo

Voor elke wens, smaak en budget

Daglicht, buitenlucht en zon: In de zomer genieten we van lange avonden in de tuin. We koken en genieten buiten met onze dierbaren en proosten op het leven. Als het aan de levensgenieters van WWOO ligt dan doen we dit het hele jaar door. Buiten koken is gezond!

WWOO is de tailor made betonnen buitenkeuken die je geheel naar eigen smaak, wens en budget samenstelt. Je kunt de keuken uitbreiden met bijvoorbeeld een Big Green Egg of Weber barbecue, een integreerbare stalen haard, lounge banken, opbergmogelijkheden, een overkapping en/of een buitendouche. WWOO is de buitenkeuken, spa- of erfafscheiding van nu. Deze stijlvolle buitenkeuken en/of spa is ontworpen door de Nederlandse designer Piet-Jan van den Kommer.

wwoo

Past in elke setting
Het design kenmerkt zicht door puurheid, gebruiks-gemak en de toepassing van duurzame materia-len. Het is duurzaam en oersterk om 365 dagen per jaar te genieten van jouw tuin. Heb je een luxe villa, boerderij, appartement met stadstuin, vinex woning, grachtenpand of een restaurant?
De WWOO past in iedere setting. Met het patent op zak siert WWOO niet alleen de Nederlandse tuin van woningen en restaurants, maar is het product inmiddels ook in 20 verschillende landen te vinden. Van Australië tot Rusland en van Israël tot de USA. Genieten van jouw tuin doe je het hele jaar door op elk continent. Fijne zomer!

wwoo

Meer weten? 
Natuurlijk! Kijk dan op wwoo.nl

Meer buiten?
>  Jamie Oliver’s betere wereld + bbq-recept
>  Het zwarte goud op je bbq

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *