De 100% biologische webshop van Ekoplaza

ekoplaza, biovak

Het afgelopen jaar is hard gewerkt aan de verbetering van de 100% biologische webshop van Ekoplaza. Met name is het gebruiksgemak voor de klant geoptimaliseerd en de klant kan overzichtelijk en snel navigeren. Verder is de webshop in een volledig nieuwe stijl gegoten wat past binnen de verdere ontwikkeling van de formule.

Alle levensmiddelen die via de Ekoplaza webshop verkrijgbaar zijn, zijn van gecontroleerd biologische kwaliteit. Behalve water, zout en producten uit de zee. Met deze garantie kan de klant ook online bij Ekoplaza zorgeloos boodschappen doen.

ekoplaza

“We zijn klaar voor de toekomst”, zegt Thijs Ploegmakers, online marketeer bij Ekoplaza: “de nieuwe webshop laat zien hoe makkelijk online boodschappen doen kan zijn. Als eerste supermarktketen bieden wij de optie om via iDeal te betalen”.
Om alle klanten optimaal te kunnen bedienen, bevat de Ekoplaza webshop als enige supermarkt een filter voor dieet-specifieke wensen. Zo kan er gefilterd worden op vegetarisch, ei-vrij, soja-vrij, tarwe- en glutenvrij, melk- en lactosevrij. De website toont dan alleen de producten waar de klant uit wenst te kiezen.

Voor 13u besteld, volgende dag binnen
Als een klant vóór 13 uur bestelt, dan worden de boodschappen de volgende dag zonder extra kosten klaargezet in één van de 73 Ekoplaza winkels of één van de 13 overige afhaalpunten. In verschillende gemeentes wordt momenteel bezorgd tegen een kleine vergoeding.

ekoplaza

Steeds meer klanten ondervinden het gemak van snel online boodschappen doen met keuze uit het grootste biologische assortiment van Nederland.

www.ekoplaza.nl

Ook leuk:
>  Plastic Soup-ermarkt 
>  Ekoplaza in zee met Plastic Soup Foundation

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *