Groenlipmossel extract, een aanrader voor 50 plus

groenlipmossel

De Groenlipmossel wordt steeds populairder in Nederland. De oorspronkelijke bewoners van Nieuw-Zeeland, de Maori’s, wisten al dat deze mosselsoort unieke eigenschappen bezit. Net zoals men in de vijfduizend jaar oude Ayurveda weet dat Boswellia vergelijkbare karakteristieken heeft. Dezelfde kenmerken die de woestijnbewoners in Afrika al eeuwen toekennen aan Duivelsklauw. Breng deze drie samen en een mooi huwelijk is het resultaat.

Heeft u al eens van de Groenlipmossel gehoord? Deze bijzondere mosselsoort, die alleen in het schone water van de Marlborough Sounds in Nieuw-Zeeland kan overleven, wint steeds meer aan populariteit. Om vervuiling te voorkomen, staat hun leefgebied continue onder streng toezicht van de overheid. Want, zoals de Maori’s al eeuwen weten, Groenlipmosselen behoren tot de beste natuurlijke bronnen ter wereld van omega-3 vestzuren, glycosaminoglycanen, glucosamine, chondroïtine en aminozuren. Daarnaast barsten ze van de mineralen en vitamines. Ten behoeve van het creëren van groenlipmosselextract wordt het product gevriesdroogd en gestabiliseerd zodat er optimaal profijt is van alle waardevolle, natuurlijke stoffen.

Weer soepel bewegen met Boswellia extract

soepel bewegen met groenlipmossel

Boswellia serrata wordt al duizenden jaren in de Ayurveda gebruikt. Het staat ook wel bekend als Indiase wierook. De Ayurveda wordt als de moeder van alle geneeswijzen beschouwd en wordt al een flinke tijd door de Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) officieel erkend als een wetenschappelijk geneeskunde. Boswellia stamt van de Boswellia-boom, die in heuvelachtige gebieden in India groeit. Het sap van deze unieke boomsoort zet zich om in korrels met de actieve stof Boswellia-zuur, die worden toegepast in Ayurvedische preparaten voor soepele gewrichten. Boswellia gaat heel goed samen met glucosamine en curcumine.

Duivelsklauw ondersteunt ook de gewrichten

Ook in de Kalahari-woestijn, die zich uitstrekt over Namibië, Zuid-Afrika, Angola, Zambia en Botswana, kent de inheemse bevolking een dergelijke natuurlijke remedie voor soepele gewrichten en spieren. Hun oplossing heet Duivelsklauw, een wortel met een bittere smaak. Een uitkomst voor nomaden die na een dag reizen hun spieren en gewrichten wilden verwennen.

Groenlipmossel + Boswellia + Duivelsklauw = Een goed huwelijk

groenlipmossel extractVoeg deze bijzondere flora en fauna samen en je hebt een mooi huwelijk, wat aan de basis ligt van de groenlipmossel capsules van Healthy Vitamins™ die u kunt kopen. Deze capsules met gestabiliseerd en gevriesdroogd groenlipmosselpoeder bevatten namelijk tevens hoog gedoseerd Boswellia-extract en hoog geconcentreerd Duivelsklauw-extract, beide bewezen kanjers op het gebied van soepel kunnen blijven bewegen. Want dat willen we immers allemaal: zolang mogelijk heerlijke wandelingen met familie en vrienden maken en fluitend de trap op lopen. Actieve mensen voelen zich vaak gelukkiger dan mensen die weinig bewegen. Om dit doel te behalen, wordt vaak glucosamine als supplement ingezet. De Healthy Vitamins™ capsules met groenlipmosselextract zijn een prima alternatief.

Verkrijgbaar bij Vitaminesperpost.nl

Groenlipmosselextract met Boswellia serrata en Duivelsklauwextract is verkrijgbaar via www.vitaminesperpost.nl. Aan de capsules met premium kwaliteit groenlipmosselpoeder uit Nieuw-Zeeland is speciaal Bioperine™ toegevoegd voor een betere opname. Een verpakking met 60 capsules kost € 19,95.

Over Healthy Vitamins

Healthy Vitamins™ is de overkoepelende organisatie waar diverse bedrijven onder vallen: vitaminesperpost.nl en Superfruit.nl. Het streven van Healthy Vitamins™ is om kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke voedingssupplementen tegen een gezonde prijs aan te bieden. Het bedrijf gelooft dat natuurlijke producten beter zijn voor de gezondheid dan synthetische (kunstmatige) stoffen. Daarom worden zowel natuurlijke als natuuridentieke voedingssupplementen verkocht.

Meer Lezen?

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *