Seamore Food komt met bio zeewier-pasta

seamore zeewier pasta

Vezelrijk maar koolhydraatarm & vol vitamines, mineralen en Omega3 & glutenvrij

Seamorefood komt met een voedingsrevolutie; zeewier als bestanddeel van de maaltijd. Hoe dan? Doordat ons zeewier vermomd is als tagliatelle. Dat is niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor de wereld.

I sea pasta is 100% onverwerkt, gedroogd zeewier wat groeit en verandert tijdens het bereiden. Na het koken of wellen heb je plots een flinke bos zee-groente in je pan. Zee-groente rijk aan vezels maar met heel weinig koolhydraten. Bovendien zit ons zeewier bomvol vitamines, mineralen, antioxidanten en Omega 3. Het is een product dat, met zijn neutrale smaak, past in ieder dieet, van vegetarisch tot glutenvrij.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
en laat je elke week inspireren met de laatste artikelen
!

I sea pasta wordt geoogst aan de prachtige westkust van Ierland. De oogsters zijn harde werkers met een hart voor hun beroep maar ook voor de natuur. Dit leidt ertoe dat het wier duurzaam wordt geoogst en van topkwaliteit is. Bovendien is de Ierse zee een van de schoonste ter wereld.

seamore zeewier

Smaak te pakken?
Check dan de site seamorefood.com of Facebook-pagina om deel  uit te maken van hun zeewier-avontuur, of om te bestellen of inspiratie op te doen natuurlijk. Laten we samen de wereld veroveren met zeewier!

Seamore: some seaweed, we seamore

 

Ook lekker:
>  Win een infused water-kan om je dorst te lessen!
>
  Ontdek dé trend van 2016: zeewier (Win)

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *