Win de lekkerste, droge biologische worst!

biologische worst

Maak kans en proef deze nieuwe worst van Weidenaar

Bij Familiebedrijf Weidenaar zien ze een kans in het vergroten van de diversiteit van het biologisch assortiment bij de reguliere supermarkten maar ook bij natuur en of eko winkels. Naast het vers vlees van de slagers maken de worstmakers van Weidenaar de lekkerste droge biologische worst die onder het Weidenaar merk verkocht wordt in o.a. Marqt winkels.

Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt voor de familie. Weidenaar wekt energie op door middel van zonne-energie en heeft een warmtekrachtkoppelingssysteem. Hiermee voorzien ze voor zestig procent in hun eigen energie. Daarnaast staat Weidenaar midden in de samenleving. De producten van Weidenaar zijn op grote schaal in het land te vinden en dat probeert Weidenaar met haar medewerkers op een verantwoorde manier te doen. Doen is het motto bij Weidenaar. Stap voor stap ontwikkelt Weidenaar activiteiten op het gebied van Lokale betrokkenheid, Duurzame bedrijf –en product ontwikkeling en Milieu.

Warmte Kracht Koppeling (WKK)
Naast de zonnepanelen wordt er energie opgewekt met de zogenaamde WKK. De restwarmte die vrij komt binnen het bedrijf wordt gebruikt voor het verwarmingssysteem van de drogerijen, waar de droge worst in wordt gedroogd en voor het warm maken van het water voor het schoonmaken.

Verpakking
Weidenaar maakt gebruik van een plastic verpakking welke voor een deel gerecycled is. De buitenste laag van de verpakking, welke niet in contact komt met het product, is gemaakt van petflessen van water. Het betreft hier het vers voorverpakt vlees.

Meer weten?
Naast de droge biologische worst heeft Weidenaar een breed en uniek assortiment. Alles daarover en meer informatie is te vinden op de site www.friesedrogeworst.nl

Ook winnen?
>  Verwenpakket met o.a. Schulp Saptap
>  Yogatas van BlooM ragbag

Mail & Win! UPDATE
We mogen 50 sets Weidenaar biologische worst verloten! Vul hieronder je naam, adresgegevens, en een leuke reactie en maak kans… Enjoy!

Deze actie is inmiddels afgesloten, iedereen hartelijk dank voor het meedoen!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *