Good Boom Lipcolors: Natuurlijke kleurexplosie op je lippen

Good Boom lipstick

Natuurlijke cosmetica is dé trend van dit moment

We worden ons steeds bewuster van onze gezondheid en van de wereld om ons heen. We willen duurzaam leven en kiezen steeds meer voor natuurlijk. Niet alleen in onze voeding, maar ook steeds meer bij wat we op ons gezicht en ons lichaam smeren. Daar hoort natuurlijke cosmetica ook bij. We willen er goed uit zien, maar daarbij wel rekening houden met onze gezondheid èn respect hebben voor al het leven op onze planeet. Natuurlijke cosmetica is hot!

 

Vegan en natuurlijke make up zonder compromissen

Good Boom is zo’n natuurlijk cosmeticamerk. De missie van Good Boom is simpel: de wereld een betere plek maken voor iedereen. Daarom is de natuurlijke make up van Good Boom Vegan, Fair-trade, biologisch èn duurzaam gemaakt en verpakt. Bij de natuurlijke make up van Good Boom gaat duurzaamheid hand in hand met veganistische en innovatieve oplossingen.

Lees ook: Kylie Jenner ontwikkelt cosmetica tegen straling van mobiele telefoon

Natuurlijke cosmetica met eerlijke ingredienten

De Vegan lippenbalsem bevat geen dierlijke ingredienten, is vanzelfsprekend niet getest op dieren, fair-trade en bevat 100% natuurlijke ingredienten. De prachtige verpakkingen zijn op zichzelf niet alleen duurzaam, maar zijn ook nog eens geproduceerd met duurzame energie. Dat is ècht eerlijke natuurlijke cosmetica, zonder compromissen.

Vegan en Fairtrade verzorging voor je lippen

Met de prachtige lipcolors van Good Boom draag je bij aan een betere wereld èn verzorg je je lippen op een natuurlijke manier. Je hoeft dus niet langer te kiezen tussen een duurzame Vegan lifestyle en er goed uit zien! Vegan make up was nog nooit zo mooi.

Good Boom vegan lipstick

Een explosie van smaak in 6 verschillende kleuren

De lipcolors van Good Boom zijn er in 6 verschillende kleurexplosies die je lippen tegelijkertijd intens verzorgen. Van natuurlijk nude tot sensueel dieppaars, er is een kleur voor iedereen! Elke kleur heeft ook nog eens zijn unieke heerlijke smaak. Denk aan caramel-vanille, peach-mango of marshmellow.

De lipcolors van Good Boom zijn er in de kleuren: Cherry-pie, Nudieville, Sparkling, Purple Rain, Brownie en Bubblegum. Koop ze op www.goodboom.nl

Good Boom SparklingGood Boom Cherry PieGood Boom Brownie

Good Boom BubblegumGood Boom NudievilleGood Boom Purple Rain

Lees meer:
Blyde Benelux lanceert social beautymerk
Natuurlijke Mooimakers: Arganolie – de alleskunner

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *