Future Generation Grant en Stichting Voorschot

future grant

De Omega & More Future Generation Grant is een initiatief van Witsenburg Natural Products. De Grant ondersteunt bijzondere projecten van vrouwen in binnen- en buitenland. Tweemaal per jaar wordt er middels de Omega & More Future Generation Grant een financiële bijdrage beschikbaar gesteld om opmerkelijke projecten bij te staan. In de eerste ronde van 2015 is de grant zelfs naar twee projecten gegaan. Eén van de twee projecten is Stichting Voorschot. 

Vijf jaar geleden nam Pauline Hillen samen met een groepje ouders het initiatief om een woon- en werkplek voor hun kinderen op te zetten. Allemaal hebben ze een vorm van autisme en een verstandelijke beperking. Een bijzonder project welke geheel gefinancierd is met fondsen en giften.

Villa Voorschot
In april dit jaar konden 16 jongeren Villa Voorschot hun nieuwe huis noemen. Onder begeleiding van de best denkbare zorg kunnen zij hier voor de rest van hun leven blijven wonen en werken. Ook is er een dagbesteding voor jongeren van buitenaf. Omega & More is ontzettend trots om met de Future Generation Grant een bijdragen te kunnen doen aan dit unieke en duurzame project. De fonds draagt bij aan de vervoersmiddelen voor de bewoners. Zo zijn er bolderkarren aangeschaft die gelijk in dienst werden genomen voor de krantenwijk en zijn er bakfietsen waarmee straks de boodschappen kunnen worden gedaan.

Heb jij ook zo’n pracht project en wil je ook in aanmerking komen voor de Omega & More Future Generation Grant, kijk dan voor meer informatie op www.omegamore.nl.

Lees ook:
>  Een betere wereld met Omega & More  (interview)
Future Grant naar project Happy Made By Foundation

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *