Adventskalenders van The Body Shop

De decembermaand is toch wel de gezelligste maand van het jaar met alle feestdagen, lichtjes en lekker eten. De maand vliegt altijd voorbij dus daarom is het leuk om alvast wat voorpret te hebben. De voorpret kan je bijvoorbeeld hebben met een adventskalender. Ik ben er dol op. Vanaf 1 december elke dag een vakje openmaken t/m 25 december en kijken wat voor cadeautje er achter schuilgaat.

Drie verschillende adventskalenders

Vroeger had ik een adventskalender met elke dag een lekker chocolaatje maar tegenwoordig kan je het zo gek niet bedenken en er is een adventskalender van. Zo ook bij The Body Shop. Dit jaar heeft The Body Shop drie soorten adventskalenders. De Beauty adventskalender die je koopt voor € 50,- die gevuld is met producten uit de bad- en bodylijn. In de Deluxe adventskalender (€ 85,-) en de Ultimate adventskalender (€ 120,-) zitten 25 verwenproducten zoals sheetmaskers, skincare producten en make-up producten.

Mooie boodschap

Alle drie de adventskalenders staan in het teken van een sterkere positie voor meisjes en vrouwen. The Body Shop wil een wereld waarin meisjes niet alleen van een mooie toekomst dromen, maar die ook daadwerkelijk tegemoet gaan. Ook staat het merk dit jaar stil bij vrouwen die van een betere wereld droomden én daarnaar handelden. The Body Shop werkt hiervoor samen met Plan International, een ontwikkelingsorganisatie die opkomt voor kinderrechten. Winkel in november en december 2019 dus bij The Body Shop om dit goede doel te ondersteunen.

De adventskalenders zien er ook ontzettend leuk uit, want ze zijn geïnspireerd op de gezellige straatjes van Brighton, de bakermat van The Body Shop. Hoog boven de huisjes zoeft Miss Santa op een raket door de lucht om de dromen van alle kinderen in vervulling te brengen. Er staat ook een mooie tekst op de binnenkant van de Deluxe kalender:

Close your eyes and imagine

a Christmas where anything

is possible.

Little girls used to dream about

being princesses because we told

them that’s what they should be.

With this gift, you are supporting

girls all over the world to dream big.

Be an astronaut

Be an engineer

Be a president or prime minister.

Be an activist

Be your biggest dream.

Dit thema komt overigens terug in de hele kerstcollectie van 2019. Op 1e kerstdag kun je de lege doosjes van de producten omtoveren tot een feestelijk kerstdorp. Een echte musthave om dus gewoon in je woonkamer neer te zetten.

Zelf heb ik de Deluxe adventskalender in huis staan. Ik zal nog niet verklappen wat voor heerlijke producten er allemaal inzitten maar ik kan je zeggen dat het echt genieten is en ik lijk wel weer kind als ik elke dag een vakje mag openmaken. Op de zijkant van de doosjes staan teksten over o.a. Agatha Christie, Eleanor Roosevelt en Hillary Clinton. Van mij kan de decembermaand nu niet snel genoeg gaan.

Je kunt deze leuke adventskalenders kopen vanaf 17 september bij The Body Shop of op www.thebodyshop.com.

 

Lees ook:

 

> Het meest originele kerstpakket 2019

> The Body Shop introduceert als eerste Fair Trade gerecycled plastic in alle winkels

> The Bodyshop Himalayan Charcoal masker getest!

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *