De beste kwaliteit voor soepele gewrichten

Synofit Premium voorloper op het gebied van natuurlijk onderhoud van je gewrichten

In onze vorige editie schreven we al een artikel over Synofit, dat ging met name over SynoCare Cardio. Een natuurlijk preventief middel tegen hart en vaat ziekten. Synofit richtte zich tot voor kort vooral op het in conditie houden van onze botten en gewrichten. Op basis van gedegen wetenschappelijk onderzoek waar deskundige artsen en wetenschappers bij betrokken zijn, is Synofit Premium geproduceerd. 

door Danielle Grondman

Waarom de kwaliteit van een supplement zo belangrijk is

De kwaliteit van een supplement bepaalt in hoge mate de tevredenheid van de gebruiker. Dat geldt zeker bij een product als Synofit Premium. Wanneer een producent bewust voor een hoge kwaliteit ingrediënten kiest, dan is dat met een reden. Die reden is bijvoorbeeld dat de actieve bestanddelen goed opgenomen kunnen worden in het lichaam. Of dat na de opname in het lichaam de ingrediënten biologisch beschikbaar (dat is: actief, niet-gebonden) zijn.

Curcumine 

Een goed voorbeeld van een ingrediënt waarbij de kwaliteit zo belangrijk is, is Curcumine. Curcumine is een actieve stof uit de Geelwortel die extreem moeilijk door ons maag-darmsysteem wordt opgenomen. 

Eenmaal opgenomen, is de actieve stof (Curcumine) meestal gebonden aan eiwitten en daardoor niet biologisch actief. Het lichaam scheidt de curcuminoïden dan snel weer uit zonder er profijt van te hebben gehad. De eerste uitdaging is dus om Curcumine zo goed mogelijk in de bloedbaan te krijgen. Vervolgens is het belangrijk dat de vorm van de opgenomen curcuminoïden iets kan doen in het lichaam (biologisch actief is). Tenslotte is het positief als de actieve vorm van de opgenomen Curcumine niet direct weer uitgescheiden, maar wat langer door het lichaam vastgehouden wordt.

Om deze redenen kiest Synofit Premium overtuigd voor de Bio-Curcumine van BCM-95®. Dit is een duurdere, gepatenteerde vorm, maar deze is zo uniek van kwaliteit dat ze het graag verwerken in hun topproducten, die bekend staan om de hoge tevredenheid.

Vloeibaar versus droog 

Vloeistoffen zijn beter in staat om een snelle en vollediger opname van de ingrediënten te garanderen dan poeders en pillen. Bij vloeistoffen kan de opname van de ingrediënten soms al bij het wangslijmvlies beginnen! Om ingrediënten op een goede en stabiele manier in een vloeistof te verwerken, is kennis en vakwerk nodig. Dit is dus ook uitsluitend een kwaliteitsverhaal. Synofit kiest bewust voor vloeibare formules in al haar producten. Zelfs de capsules van Synofit zijn gevuld met een vloeistof, zodat na het uiteenvallen van de capsuleschil in de maag, de opname van de ingrediënten direct en efficiënt kan beginnen.

Geen verhitting

Verhitting in een productieproces is soms onvermijdelijk. Toch is het gebruik van hitte niet altijd een goed idee: met name eiwitten kunnen er niet goed tegen. Zij raken dan onherstelbaar beschadigd en verliezen hun activiteit. 

De Groenlipmossel in Synofit Premium en Synofit Basic wordt in het gehele productieproces niet verhit. Ook niet om de schelp te openen of in het geheime proces om de mossel vloeibaar te maken. Hoewel dit dus niet de gemakkelijkste manier is, vinden wij dit wel van groot belang.

Natuurlijk en biologisch

Er zijn vele manieren om een product samen te stellen, als het gaat om chemische of natuurlijke ingrediënten. Etiketten met ogenschijnlijk dezelfde ingrediënten kunnen soms mijlenver van elkaar staan als het gaat om het gebruik van (soms zelfs schadelijke) synthetische stoffen.

Zo zijn er fabrikanten die grote hoeveelheden emulgatoren (bijvoorbeeld polysorbaat, micellen) aan hun product toevoegen om Curcumine beter opneembaar te maken. Die opneembaarheid is belangrijk, zoals hierboven uitgelegd.

Maar het is een principieel onverdedigbare keuze als daar chemische stoffen voor gebruikt worden. Synofit kiest hier dan ook absoluut niet voor. 

De opbouwkuur van Synofit Premium

Het woord ‘kuur’ duidt op een tijdelijke behandeling. De ‘opbouwkuur’ is dus de tijdelijke behandeling die iets moet opbouwen. In het geval van Synofit Premium is het de bedoeling dat tijdens de opbouwkuur de ingrediënten in een iets hogere dosering worden aangeboden, zodat de hoeveelheid van die stoffen in het lichaam wordt opgebouwd.

Zonder eerst een opbouwkuur te volgen, bestaat de kans dat je lichaam helemaal niets ‘merkt’ van de ingrediënten die je inneemt. De ‘onderhoudsdosering’ is in veel gevallen dus te laag om echt van betekenis te zijn, als er niet eerst een opbouwkuur gevolgd wordt.

Tevredenheid over Synofit Premium

Er zijn al tienduizenden mensen die dagelijks Synofit Premium gebruiken en hier zeer tevreden over zijn. Over het algemeen is na 40 dagen opbouwkuur ongeveer 60% van de gebruikers tevreden. Na 80 dagen is dat 70% van de gebruikers. Dit is ook naar voren gekomen in de wetenschappelijke onderzoeken naar Synofit Premium. Als je na 80 dagen correct gebruik van de opbouwkuur nog steeds niet tevreden bent met Synofit Premium, dan wordt doorgaan daarná afgeraden.

Als je op zoek bent naar reviews over de kwaliteit van de webshop dan verwijzen we je door naar eKomi.nl, het onafhankelijke reviewplatform waar inmiddels meer dan 4.000 klanten hun mening hebben gedeeld.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *