De damesvoeten van Leguano

barefoot

Barefoot schoenen met een super vrouwelijke uitstraling? Huh, kan dat? Ja, dat kan.

Leguano heeft het sierlijke model Style ontwikkeld voor de vrouwenvoet. Deze elegante schoen is zeer geschikt voor een heerlijke zomer. Het blootsvoets gevoel komt in deze schoenen prima tot zijn recht. De Lifolit zool heeft dezelfde dikte (7 mm) als van het model Aktiv. De Style is er in de uitvoeringen Rose en Flamingo.

barefoot

Een ander model voor vrouwen is de Ballerina. Deze schoen heeft een ballerina uiterlijk en staat erg mooi onder elke outfit.
Andere modellen van Leguano zijn unisex. Voor hem en voor haar, voor ieder een schitterend paar.

barefoot barefoot

Bescherming en flexibel

Iedere keer als een klant deze schoenen past en een stukje loopt zie ik een glimlach op het gezicht  verschijnen. Op dat moment is mijn missie geslaagd. Er gebeurt iets met je als je ervaart dat de schoenen zoveel voetgevoel geven. De ondergrond is voelbaar en op oneffen terrein past de voet zich aan. Onze voeten zijn zo ingenieus met alle botjes, gewrichtje, pezen, banden, spieren. De bewegingsmogelijkheden zijn legio. Als een maanlander past het zich aan de bodem aan. Daar waar steentjes, glas of andere voorwerpen je voeten danig kunnen blesseren, beschermt de zeer flexibele Lifolit zool je tegen wondjes en pijnlijke ervaringen.

Via de Leguano website is veel meer informatie te Leguano_Logovinden over deze barefoot schoenen. In de webshop staan alle barefoot modellen, kleuren en maten.

In Nederland zijn diverse winkels waar Leguano schoenen te koop zijn . In deze winkels krijg je advies en kun je de schoenen passen en ervaren.

 

Meer barefoot?

Hardlopen op barefoot schoenen
Bevrijd je voeten op het Barefoot-evenement

Niets missen van onze Healthy tips & tricks?

Like dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *