De Energie Plus Kuur van Dr. Schüssler

Schüsslerzouten

Gezondheidsklachten zijn altijd het gevolg van een onbalans in de mineralenhuishouding, zo ontdekte Dr. Schüssler in de 19e eeuw. Aanvulling van de betreffende mineralen of Schüsslerzouten (celzouten) kan helpen bij het herstel. Ook je energiepeil kun je ermee reguleren.

Energie krijg je niet alleen uit gezonde voeding en beweging, maar ook van de dingen waarvoor je van binnen warmloopt; inspiratie en enthousiasme. Je levensvreugde kan flink beïnvloed worden in een drukke periode, bij het zien van een volle agenda of bijvoorbeeld met somber weer. Ondanks een gezonde levensstijl heb je dan toch maar weinig energie om de dag door te komen. De Energie Plus Kuur kan je er weer bovenop helpen door het innerlijk evenwicht te herstellen, zodat je stressvolle perioden en veranderende omstandigheden beter aan kunt.

Maak nu kans op het boek “Actief met Schüsslerzouten”

schussler

Schüsslerzout nr. 2 Calcium phosphoricum zorgt voor innerlijke balans als je moet presteren en daarna voor ontspanning. Spanning en niet goed kunnen doorslapen zijn signalen die aangeven dat je behoefte hebt aan celzout nr. 2.

Schüsslerzout nr. 5 Kalium phosphoricum helpt je om het evenwicht in je energiebalans te (her)vinden. Signalen voor disbalans zijn bijvoorbeeld grauw zien van vermoeidheid of overal tegenop zien.

Bij stress en verkramping is Schüsslerzout nr. 7 Magnesium phosphoricum het aangewezen celzout. Het helpt je weer in je eigen natuurlijke ritme te komen.

In het boek “Actief met Schüsslerzouten” van Margit Müller Frahling wordt de Energie Plus Kuur en de manier waarop Schüsslerzout nr. 2, 5 en 7 elkaars kracht versterken, uitgebreider beschreven. Of kijk op www.celzouten.nl voor algemene informatie.

Meer?

De Weerstand-kuur van Dr. Schüssler
Celzouten Eerste Hulp-kuur

 

Niets missen van De Betere Wereld?

Like dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte.
Of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *