Ga mee op onze Fitcation!

Ga mee op onze Fitcation: een sportief weekend met de perfecte combinatie van inspanning, ontspanning, lekker eten en ‘me-time’!

Ben je toe aan een break en wat tijd voor jezelf! Ga dan mee met onze Fitcation van 18 tot en met 20 oktober in Noord-Holland en gun jezelf even een weekend weg om op te laden! Even niet de hele dag rennen en vliegen, maar een lekker lang weekend vol sport, ontspanning en ‘me-time’. En dat terwijl er ook nog voor je wordt gekookt. Dat klinkt heerlijk toch?

Inspanning en ontspanning

Onder begeleiding van een gecertificeerd personal trainer, yoga-, pilates- en groepslesdocent kun je verschillende lessen volgen. Van een intensieve workout tot een heerlijke ontspannende yogales. En heb je geen ervaring of al een tijdje niet gesport? Dan is dit jouw kans om weer te beginnen. Ben je al een ervaren sporter? Ook dan bieden de lessen genoeg uitdaging. En wil je een les overslaan om iets anders te gaan doen….De keuze is helemaal aan jou!

Het verblijf

Tijdens de Fitcation verblijf je samen met de andere gasten in een riante boerderij in het Noord-Hollandse Hippolytushoef. Op het Geheime Waddeneiland Wieringen, aan de voet van de Afsluitdijk. De boerderij is luxe, sfeervol en ruim opgezet en ingericht.

Tijdens jouw verblijf deel je de slaapkamer met een van de andere gasten. Daarnaast zijn er een beperkt aantal 1-persoonskamers. Elke kamer heeft een eigen badkamer en extra lange, luxe, boxspring bedden voor een fijne nachtrust.

Meer info en boeken

Wil je meer informatie over dit weekend? Of wil je direct boeken? Dit kan via www.bodyenmindvakanties.com/fitcation

Lees meer:

>Meer dan dertig Nederlandse steden vieren Internationale Yoga Dag.

Review: Nadi yoga legging

5 praktische tips voor jouw yogavakantie

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *