Luizen? Neten? Paniek? Gebruik NYDA: 1 behandeling… 1 uur!

Hoofdluizen, ze komen steeds terug en vooral kinderen krijgen hiermee te maken. Op school waar kinderen veel samen spelen en met hun hoofden dicht bij elkaar zitten, komen hoofdluisbesmettingen vaak voor. Gelukkig zijn hoofdluizen niet gevaarlijk, maar ze zijn wel vervelend en vaak ook hardnekkig.

NYDA is de nummer 1 als het om de effectieve behandeling van hoofdluis en eitjes gaat. Het bijzondere aan NYDA: de werking wordt op fysische wijze bereikt – met behulp van twee siliconenoliën, die het ademhalingssysteem van de hoofdluis in al haar ontwikkelingsstadia binnendringt.

Hoe ontdek je hoofdluis?

Zie je je kind regelmatig op het hoofd krabben? Dat kan een teken zijn dat hij of zij hoofdluis heeft. Of zie je tijdens het kammen van het haar rondkruipende luizen op de borstel? Na de zomervakantie wordt er extra veel gecontroleerd op hoofdluis op scholen. Als een besmetting eenmaal geconstateerd is, is het van belang om deze te behandelen.

Blijf rustig; een hoofdluisbesmetting heeft niets te maken met een slechte hygiëne en het bestrijden van hoofdluis is relatief eenvoudig.

Hoofdluis, wat nu?

Start de behandeling met een goed anti-hoofdluismiddel zoals NYDA. Lees daarbij goed de gebruiksaanwijzing en houd je aan de richtlijnen om de luizen en neten effectief te bestrijden. Vergeet niet om alle familieleden te controleren op besmetting en indien nodig, gelijktijdig te behandelen. Desinfectie en behandelen van wasgoed, woning en auto is trouwens niet nodig. Studies bevestigen dat het overdragen van hoofdluis nagenoeg uitsluitend plaatsvindt door direct contact van hoofd tot hoofd.

Hoofdluis kwijt, en dan?

Vertel de mensen in je omgeving en op school dat je een hoofdluisbesmetting hebt geconstateerd. Zo kunnen zij ook controleren of er hoofdluizen rondkriebelen. Als iedereen de hoofdluisbesmetting tijdig constateert en behandelt, kan een epidemie voorkomen worden en kan er geen herbesmetting plaatsvinden.

Producten

NYDA plus heeft een unieke kam-applicator, die de hoofdluisbehandeling een stuk eenvoudiger maakt: de vloeistof wordt directbij de haaraanzet aangebracht, daar waar de hoofdluis zich het liefst bevindt. Zo wordt zelfs de behandeling van het eigen haar heel eenvoudig! Eén verpakking NYDA plus is voldoende voor de behandeling van meerdere personen.

De NYDA spray werkt net als NYDA plus op basis van het unieke 2-stappen dimeticon en is door de spray gemakkelijk en snel aan te brengen. Regelmatig controleren op hoofdluis is belangrijk. Zeker net na de vakantietijd, wanneer heel veel luisbesmettingen geconstateerd worden. De ergonomische, metalen luizen- en netenkam van NYDA is veel nauwkeuriger dan met het blote oog controleren. De ergonomische greep ligt goed in de hand en de afgeronde tanden glijden soepel door het haar, zonder de hoofdhuid te beschadigen. De NYDA metalen luizen- en netenkam kamt zowel luizen als neten effectief uit het haar.

De producten van NYDA zijn medische hulpmiddelen. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Meer weten over de producten van NYDA? Kijk op Bewustwinkelen.nl.

Lees ook:

Gezondheidsvoordelen van magnesium en de gevaren van een tekort

Tips om duurzaam op reis te gaan met kinderen

Met de kinderen op winkelsafari tijdens de Demeter weken

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.