Natuurlijk(e), soja geurkaarsen van Eco Candle Co

Voor de echte, ultieme winter(geur)beleving.

Heerlijk knus genietend met warme chocolademelk voor het knisperende vuur van de open haard. Totdat je je ogen weer open doet en eraan herinnerd wordt dat je helemaal geen open haard hebt!

Eco Candle Co komt naast het assortiment geurkaarsen ook met speciale wintergeuren met namen als Winter Wonderland, Joy, Snowflakes en nog veel meer heerlijk klinkende namen die verraden waar de geursensatie je naartoe brengt.

Santa’s Pipe

geurkaarsDeze nieuwe producten zijn verkrijgbaar als speciale geurkaarsen in verschillende formaten, theelichtjes, geurzakjes en diffusers. Allemaal met unieke geuren die je terugbrengen naar de allerbeste winterherinneringen. Zoals de heerlijke, kruidige geur van het kerstfeest met Spiced Cranberry. Of de ouderwetse geur van grootvaders pijp – Santa’s Pipe – zonder alle schadelijke gevolgen van een echte pijp! Een mooie gelegenheid dus om kleine kinderen op een veilige en verantwoorde manier kennis te laten maken met ouderwetse tradities, geuren en herinneringen.
Beleving, daar draait het bij de producten van Eco Candle Co om. Je zult zeer zeker niet teleurgesteld worden!

Lees ook: Eco Candle Co geurkaarsen voor de juiste sfeer.

Verantwoorde sfeer

Alle geurkaarsen van Eco Candle Co zijn gemaakt van niet-gemodificeerde soja en zijn daardoor volledig biologisch afbreekbaar. De lonten die worden gebruikt zijn altijd van hennep, papier of katoen en de kaarsen branden daardoor zonder schadelijke stoffen uit te stoten.
Dus tijdens de donkere winterdagen is het geen straf om met een schoon geweten binnen te vertoeven.

Wij wensen u alvast fijne feestdagen met deze heerlijke geuren! Wij genieten er nu al van.

Eco Candle Co kaarsen zijn in Europa verkrijgbaar via: www.eco-shopper.nl.

geurkaarsen

Meer wooninspiratie?

>Ecofab slapen met het Ecobed
>Leem is helemaal van nu zegt ecowonen
>Nieuwe energiebesparende ontdekking

Niets missen van De Betere Wereld?

Volg ons ook op Facebook en blijf zo optimaal op de hoogte van onze geweldige, wekelijkse Mail & Win-acties! Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *