Schoon water en gezonde lucht – wat kun je er zelf aan doen?

Waterleidingbedrijven halen gemiddeld 80% van de vervuiling uit het water. Daarmee doen we het beter dan omringende landen. Er zitten echter duizenden stoffen in water waar niet op getest wordt. Onderzoek heeft aangetoond dat sommige stoffen op zichzelf niet altijd schadelijk zijn maar in combinaties kunnen ze een giftige cocktail vormen.

Door het aanschaffen van en Aqualine/AQV-waterfiltersysteem ben je in staat om gemiddeld 99% van de stoffen uit het water te filteren waaronder hormoon- en medicijnresten, pesticiden, etc.

Tijdens het douchen gaan je poriën open waardoor je huid gemakkelijker vervuiling op kan nemen. Verder verdampen mogelijke afvalstoffen die je dan weer inademt. Door het Aqualine/AQV-waterfiltersysteem te combineren met een douchefilter beschik je al vanaf € 245 over goed gefilterd en gevitaliseerd water.

Volgens cijfers van het Longfonds wordt de lucht in Nederland steeds slechter. De overheid is gevraagd om de buitenlucht te verbeteren. Zelf kun je binnenshuis of in de auto al veel doen. De Puresys® is een kleine krachtpatser die door katalytische processen en UV licht virussen, fijnstof, pollen, gassen etc. uit de lucht filtert. Gemakkelijk in huis te verplaatsen en ook mee te nemen in de auto.

www.tradeline.nl

 

Meer water/lucht:

Waarom wel letten op wat je eet, maar niet wat je drinkt?
Daarom is vergaderen in de buitenlucht beter

 

Niets missen van De Betere Wereld?

Like dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte.
Of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

 

 

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *