Iedereen vrij van stralingsbelasting!

elektrosmog-stralings-stralingsvrijhuis

De missie van Stralingsvrijhuis:

Straling kan schadelijk zijn voor je gezondheid en vitaliteit. Wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat zowel natuurlijke als kunstmatige trillingen (frequenties) ons lichamelijke en geestelijke functioneren beïnvloedt, en dus lichamelijke ongemakken en gezondheidsklachten kunnen veroorzaken.

Elke cel, maar ook elke stof heeft een eigen natuurlijke trilling of eigenfrequentie. Deze eigenfrequentie is afgestemd en in harmonie met de natuurlijke aanwezige straling op de aarde en die vanuit de kosmos. Straling bezit frequenties die een negatieve invloed kunnen hebben op deze natuurlijke frequentie van onze cellen, ons zenuwstelsel (aansturing) en hormoonstelsel.

Het is alsof je in een slecht gesprek zit waarin teamleden elkaar niet meer begrijpen. De gesprekspartners resoneren niet meer met elkaar. Integendeel, ze verstoren elkaars energie. Het gesprek is vruchteloos, kost energie en is vermoeiend.

Vaak zie je dan ook dat de eerste stralingsklachten die opgemerkt worden, klachten zijn over een verstoorde slaap, een verstoorde energie en concentratie en slechter herstel na een ziekte. Het lichaam is dan stralingsbelast. Waarom de ene persoon meer last heeft van straling is afhankelijk van meer factoren dan straling alleen. Stress, slechte leef- en eetgewoonten, medicatie, hebben van amalgaamvullingen, slechte aarding en inentingen zijn andere factoren die de gezondheid negatief beïnvloeden. Wil je af van je stralingsgerelateerde klachten dan is het belangrijk om ook naar deze factoren te kijken.

elektrosmog-stralings-stralingsvrijhuis

Protect HOME systeem

Test en behandeling straling
Bij stralingsklachten is het dus heel belangrijk niet alleen de woning en je werkplek te onderzoeken maar ook de straling die zich in je lichaam heeft vastgezet te neutraliseren. Stralingsvrijhuis heeft inmiddels jaren ervaring met het onderzoeken en behandelen van deze stralingsbelastingen in de eigen natuurgeneeskundige praktijk.

Wil jij weten of jouw lichaam last heeft van straling? Laat je bij ons testen! Bij een positief resultaat, kan je ook direct de straling uit je lichaam neutraliseren en afvoeren.

Stralingsvrijhuis voert stralingsonderzoeken uit, adviseert over praktische oplossingen tegen straling en neutraliseert en behandelt de effecten van straling op het lichaam. Bovendien verzorgen wij een modulaire opleiding op het gebied van straling.

Met ons Protect HOME systeem heffen wij de effecten van straling in de woning of werkplek op. Ook voor kinderen hebben wij draagbare oplossingen voor bijvoorbeeld op school of in de bus of trein.

Stralingsvrijhuis | 036-5333570 | www.stralingsvrijhuis.nl

Lees ook:
> Vitaler in een stralingsarme woon-, werk- en leefomgeving
> Interview met woonbioloog Koen van Biesen!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *