Super-verzorging voor Huid en Haar

Beauty Oils van Tisserand

Dat kun je wel zeggen van de nieuwste producten van Tisserand!
Vier varianten Beauty Oils die je op allerlei manieren kunt gebruiken voor de verzorging van gezicht, lichaam en haar. De Beauty Oils zijn 100% natuurlijk en bestaan steeds uit twee ingrediënten; een basisolie en extra vitamine E voor nog betere antioxidantwerking.

Dat wil zeggen dat tekenen van veroudering vertragen en de textuur van droge, doffe huid en haren wordt hersteld:
Argan Beauty Oil intense verzorging van droge, schilferige en rijpere huid en voor droog, beschadigd haar.
Rosehip Beauty Oil zeer voedende olie voor droge, rijpere en beschadigde huid.
Apricot Beauty Oil lichte moisturizer voor de normale of gecombineerde huid.
Coconut Beauty Oil een voedende en verzachtende olie voor de droge, normale en gecombineerde huid en voor gezond glanzend haar.

1

De toepassingsmogelijkheden zijn enorm uitgebreid. De oliën kunnen bijvoorbeeld uitstekend gebruikt worden als dag- en nachtverzorging voor de gezichtshuid.

Apricot Beauty Oil is een prima basis waarover make-up aangebracht kan worden. Coconut Beauty Oil is ook perfect voor het verwijderen van (oog)make-up. Rosehip Beauty Oil gemaakt van de olie uit de rozenbottelzaadjes van Rosa Mosqueta verbetert het uiterlijk van rimpeltjes en werkt als een serum voor de nacht, Argan Beauty Oil beschermt lippen, gezicht en lichaam tegen uitdroging door de zon, dus heerlijk tijdens een zonnige vakantie als instant moisturizer.

Kijk voor nog meer tips op
www.tisserandbenelux.eu

Tisserand Aromatherapy opgericht door aromatherapie-expert Robert Tisserand levert producten van topkwaliteit voor aromatherapie en personal care producten. Veganproof!

Lees verder:
> BEAUTY je hebt het
> eigen `home spa´
> aromatherapie

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *