Veilig & gezond de zomer door…

zonnebrandcreme

met Lovea BIO Sun Care!

We smeren ongemerkt te veel schadelijke stoffen op onze huid. Met name in de zomermaanden krijgt onze huid er flink van langs.

Bij de Groene Drogist bieden we daarom een uitgebreid assortiment natuurlijke zonbescherming, waaronder de 100% natuurlijke Sun Care lijn van Lovea BIO.

zonnebrandcreme

Gecertificeerd biologisch
Lovea BIO is gecertificeerde biologische, natuurlijke zonnecosmetica met uitsluitend natuurlijke minerale filters die garant staan voor veilig en gezond bruinen. De natuurlijke Tahitiaanse Monoï-olie verzacht de huid, houdt haar soepel en veerkrachtig en beschermt tegen externe invloeden, zoals het gecombineerde effect op de huid van zout, zon en wind. Lovea BIO is vegan en Ecocert gecertificeerd.

De lijn bevat een Droge Olie Spray (SPF0), een SPF15, een SPF30, een SPF50 speciaal voor kinderen, een SPF50 Anti-Age Face en een After Sun. Alle formules zijn vrij van parabenen, phenoxyethanol, genetische gemodificeerde organismen, siliconen, PEG, synthetische kleurstoffen en synthetische parfums.

Een uniek aspect van Lovea is dat het de originele beschermingsfactor, gedurende de hele houdbaarheid van het product (minimaal 3 jaar), blijft behouden.

zonnebrandcreme zonnebrandcremezonnebrandcreme

Preventie belangrijk
Om verbranden te voorkomen is het natuurlijk altijd beter om meerdere malen per dag in te smeren. Smeer ruim voldoende in en bescherm uzelf extra met hoed en kleding. Wees altijd terughoudend met zonnebaden tussen 12.00 en 16.00 uur als de zon op zijn sterkst is.

Alle 100% natuurlijke zonbeschermingsproducten van Lovea BIO zijn online verkrijgbaar bij De Groene Drogist. Heeft u vragen of wilt u een persoonlijk advies? Wij helpen u graag!

Meer informatie over de producten van Lovea BIO vind je op www.degroenedrogist.nl 

Lees ook
> Beter op Reis
> Oil pulling met kokosolie

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *