Winkelen zoals jíj wil, op Bewustwinkelen.nl

bewustwinkelen

Veilig, gemakkelijk en héél veel keuze

Een bestelsite met 67.000 (!) producten, en de bestelling ophalen waar en wanneer ik dat wil en pas dàn betaal, dat is nieuw voor mij. En daarom ging ik in gesprek met Esther Oosterwegel van Bewustwinkelen.nl 

Tekst:  Erwin Polderman

 

Voor wie is de bestelsite Bewustwinkelen.nl  bedoeld?

Bij Bewustwinkelen.nl heb je de keuze uit ruim 67.000 drogisterij- en reformproducten. Een deel daarvan is een uitgebreid assortiment biologische en glutenvrije artikelen. Je vindt op onze bestel-site alles op het gebied van gezondheid en verzorging. Van voeding tot en met voedingssupplementen, en van (natuurlijke) geneesmiddelen tot en met persoonlijke verzorging. Kortom, alles onder één dak.

bewustwinkelen


Dat is heel veel bij elkaar, hoe zorg je dat consumenten door de bomen het bos nog zien?

Kort geleden is de website geheel vernieuwd. Een herkenbaar maar frisser uiterlijk en met een overzichtelijke categorie-indeling als resultaat. Hierdoor kan je als klant makkelijker producten en informatie vinden. Naast een uitgebreid assortiment en productinformatie zijn er ook lekkere recepten, lifestyle blogs, tips en weetjes te vinden. En natuurlijk vind je ons ook op social media als Facebook en Twitter.

Klinkt goed. Kunnen klanten ook bij jullie te-recht met vragen over producten?

Klanten kunnen voor vragen over hun bestelling of producten terecht bij onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag bereikbaar van 9.00 tot 18.00 uur via chat, telefoon en e-mail. Belangrijk: alle medewerkers zijn opgeleid tot drogist, zodat we een persoonlijk, passend advies kunnen geven.

Jullie zijn geen gewone webshop; hoe werkt het bestellen precies?

Bewustwinkelen.nl is inderdaad geen gewone webshop, maar een bestelsite. Je bestelt online en selecteert vervolgens een afhaalpunt waar je je bestelling afhaalt én betaalt. Zo hoeft er niemand thuis te zijn om het pakketje in ontvangst te nemen en loop je geen risico met online betalen. Ook kun je bij het afhaalpunt nog vragen om extra advies. Wat je voor 18.00 uur bestelt, staat vaak de volgende dag al voor je klaar. Je ontvangt een bericht wanneer je je bestelling kan ophalen. We rekenen geen verzendkosten en er is géén sprake van een minimum bestelbedrag. Inmiddels kun je al kiezen uit meer dan 460 afhaalpunten door heel Nederland.

bewustwinkelen

Wil je onze lezers nog iets meegeven voordat ze razendsnel naar bewustwinkelen.nl surfen?

We geven elke twee maanden een magazine uit, genaamd Gezondheid+. Het magazine gericht op een gezonde en natuurlijke levensstijl bevat heerlijke recepten, productnieuws, tips en weetjes. Je haalt het blad gratis bij één van onze afhaalpunten.
Daarnaast hebben we iedere maand een actiefolder met wisselende aanbiedingen.
Houd onze website en social media in de gaten voor het laatste nieuws. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan natuurlijk ook!

www.bewustwinkelen.nl

 

Meer interviews vanuit De Groene Stoel?

De toiletrol voorbij! We spraken met My Satino Black over duurzaam toiletpapier
Wassen zonder waste! In gesprek met de circulaire wasmannen achter Bundles
We vroegen energiebedrijf Nuon het hemd van het lijf.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *