Anne Travel Foodie: healthy hotspot The Happiness Café

anne travel foodie

Hotspot in Eindhoven

Anne van annetravelfoodie.com deelt elke derde donderdag van de maand een gezonde hotspot op De Betere Wereld. Misschien herinner je Novia Verde in Nijmegen van vorige maand nog? Deze maand heeft ze weer een nieuwe hotspot voor ons in petto.

Hallo, ik ben Anne en op mijn website deel ik gezonde recepten, reisblogs en mijn favoriete hotspots! Voor mij is een hotspot een leuke plek waar je terecht kan voor ontbijt, lunch of diner. Elke derde donderdag van de maand deel ik een van mijn ontdekte gezonde hotspots in Nederland met jullie, precies op tijd zodat je ze in het weekend kan uit proberen.
Mijn favorieten hebben een vernieuwende kaart met biologische, gluten vrije, vegetarische en/of veganistische opties. We weten inmiddels allemaal dat we voor een betere wereld minder dierlijke producten moeten eten, dus veganistische opties op de menukaart juich ik van harte toe!

Mijn favoriete hotspot van deze maand is The Happiness Café in Eindhoven. Eindhoven is de grootste stad van Brabant en de vijfde stad van Nederland. Maar ondanks dat valt het aantal gezonde hotspots in het centrum van Eindhoven erg tegen. Gelukkig is daar sinds kort The Happiness Café. Een erg geschikte naam want ik word heel gelukkig van een café als deze.
The Happiness Café zit op een centrale plek, op loopafstand van het station tegenover het Plaza winkelcentrum. Ze serveren de hele dag door ontbijt, salades, broodjes en zelfgemaakte zoetigheden. Ze hebben veel vegetarische opties en zelfs een paar glutenvrije en veganistische opties. Vooral dat laatste is erg uniek in Eindhoven, waar de meeste cafés het gebruikelijke vlees, vis of kaas serveren.

anne travel foodie

Ze hebben een heerlijk (vegan) broodje met humus, avocado en pompoen. En de salade met tempeh is ook een aanrader.
En dan heb je nog het bakkerij gedeelte met een variatie van raw, vegan, suikervrij en glutenvrij gebak. Alles is biologisch en zelfgemaakt. Als je geen genoeg kan krijgen van deze gezondere lekkernijen kan je reserveren voor een High Tea.

Voor meer gezonde hotspots in Nederland kan je kijken op annetravelfoodie.com/the-netherlands. Als je nog tips hebt kan je het hieronder in een reactie laten weten.
Volg je De Betere Wereld en Annetravelfoodie ook al op Instagram?

Meer Anne Travel Foodie:
> Healthy hotspot GYS
> Gezonde koekjes! (recept)

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *