Geef jij ons de Gouden Tip? GEEF zoekt locatie!

Dankzij jouw steun hebben we onze crowdfundingscampagne succesvol afgerond. Nu de vakantieperiode voorbij is, wordt het tijd voor een vaste plek. Tot nu toe zijn er gesprekken geweest met gemeentes, sociale woonmaatschappijen en ondernemers. Maar om het proces wat te versnellen, vragen wij jou — als vriend(in) van GEEF — om met ons mee te denken.

Wat we zoeken
Hieronder hebben we duidelijk op een rij gezet waar een geschikte locatie aan moet voldoen. Niet elk leeg pand is immers geschikt voor horeca en we hebben zelf natuurlijk ook wat wensen. Zo moeten onze vrijwilligers bijvoorbeeld voldoende ruimte hebben in de keuken.

Gouden Tip?
Wie ons aan de perfecte locatie helpt, krijgt een VIP-diner met 3 vrienden in het GEEF Café. Daarnaast krijg je bij ons jouw eigen stoel met naam erop! Zo zal je je altijd thuis voelen in ons restaurant.

Meer informatie over onze zoektocht — en de vorderingen — vind je op onze Facebook- en Twitterpagina. Je kunt ons ook altijd direct een berichtje sturen via info@geefcafe.nl.

geef

1. Een pand in Amsterdam
Alhoewel we natuurlijk het liefste in elke grote stad van Nederland een GEEF Café zouden willen zien, moeten we ergens beginnen. Amsterdam ligt het meest voor de hand, omdat we hier ooit gestart zijn en onze achterban hier het grootste is. Desondanks staan we natuurlijk open voor andere goede opties. We richten ons met name op de stadsdelen Oost, West, Noord en Zuid.

2. Ter grootte van 100-125 m2
Om voldoende gasten te kunnen ontvangen, zijn we op zoek naar een ruimte van zo’n 125 m2. Dat is ongeveer zo groot als het strafschopgebied van een voetbalveld.

4. Liefst met een ruime keuken
Omdat we met wisselende vrijwilligers werken, mikken we op een ruime keuken. Als er nog geen keuken aanwezig is, kunnen we die bouwen.

3. Met horecabestemming
In Nederland mag je niet in elk pand horeca bedrijven. Daarom zoeken we een pand waar een horecavergunning op zit of waar dit mogelijk is. Een terras zou natuurlijk erg fijn zijn.

5. In een goed bereikbare buurt
GEEF Café richt zich zowel op mensen met minder geld als mensen die wat meer te besteden hebben. Die balans vinden we ook graag in de buurt terug.

Website: geefcafe.nl
Facebook: facebook.com/GEEFCafe
Twitter: twitter.com/geefcafe

Ook leuk..
> Van theezak naar BlooM Ragbag yogatas (Win!)
> 100% puur sap van de Sapmakers van Schulp  (Win!)

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *