Beveilig je huis met een bewakingscamera

Je huis en tuin wel afdoende beveiligd. Kun je volledig vertrouwen op de oplettendheid van je buren en overburen? Zeker als je in een groene wijk woont en je woning door het groen enigszins afgeschermd is, kunnen insluipers zich verborgen houden en toeslaan wanneer het echt donker is. Iedereen heeft het recht op ongestoord woongenot. In jouw eigen huis wil je je veilig en geborgen voelen. Je wilt inbrekers geen kans geven om in te sluipen als je er niet bent. Neem daarom het verstandige besluit om een bewakingscamera te installeren.

Voordelen van een bewakingscamera in en om je huis

Van een bewakingscamera gaat een afschrikwekkende werking uit. Je mag een bewakingscamera gerust zien als een effectieve maatregel op het gebied van inbraakpreventie. Dit is ook het oordeel van zowel politie als verzekeringsmaatschappijen, die dagelijks met inbraakschade te maken hebben. Plaats de beveiligingscamera’s zo veel mogelijk op punten waar ze een goed overzicht hebben. Denk bijvoorbeeld aan het oprijpad, bij achteringangen en bij de deuren. Het is ook slim om ervoor te zorgen dat ze niet stationair zijn, maar door bewegingssensoren gestuurd kunnen worden. Zo komt altijd het meest essentiële in beeld. Je kunt een bewakingscamera ook in huis installeren om spelende kinderen in de gaten te houden, zonder dat je in dezelfde ruimte verblijft. En ontvang je regelmatig pakketjes? Dan is een bewakingscamera ideaal. Je kunt met één oogopslag zien of je te maken heeft met een bezorger of een colporteur die je liever niet te woord staat.

Welke bewakingscamera is voor mijn huis geschikt?

Wanneer jouw bewakingscamera verbonden is met een opslageenheid, legt hij beelden vast. Dit kan ook van belang zijn als er niet bij jou wordt ingebroken, maar bij de buren. Als de daders op beeld staan, vergroot dit de pakkans immens. Als je buiten je huis een bewakingscamera wilt installeren, dan is het wel verstandig om te kiezen voor een camera die tegen vocht en wisselende weersomstandigheden kan. Kijk dan in het assortiment van Online Camerashop en kiest u voor een camera die minimaal voldoet aan beveiligingsklasse IP66. Wil je een camera die gegarandeerd vandalisme-proof is, dan is een camera met IK10-certificatie de beste keuze. Kijk ook zeker naar IP-camera’s, waarvan je de beelden live kunt volgen, ook al bent je niet thuis. Bestel je bewakingscamera online bij Online Camerashop en neem zeker contact op als je een gedegen advies wilt. Binnenkort is jouw huis afdoende beveiligd en voel je je geborgen en zeker.

Lees meer:

Veilig wonen met een bewakingscamera

Alarmsysteem kopen duurzaam

Zorgeloos wonen by Feenstra

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *