Effectief schoonmaken met een schoon geweten…

Groenland Natuurlijk Schoonmaakazijn

Je hebt het misschien al eens zien staan in de winkelschappen: Groenland Natuurlijk Schoonmaakazijn. Dit vernieuwde product heeft een natuurlijke oorsprong en is biologisch afbreekbaar en betaalbaar, wat geheel aansluit op de toenemende consumentenvraag naar milieu- en budgetvriendelijke schoonmaakmiddelen met een krachtige werking. Eindelijk: effectief schoonmaken met een schoon geweten…

Tips & tricks voor het schoonmaken in huis

Dat een schone omgeving een vitale omgeving is, daar is Groenland Natuurlijk Schoonmaakazijn van overtuigd. Maar dat het niet altijd even leuk is om schoon te maken, begrijpen we ook als geen ander. Hier zijn wat handige tips voor het schoonmaken.

  • Het schoonmaken van de magnetron is altijd een hele klus. Aangekoekte etensresten tussen lastige hoekjes. Warm een kopje met Groenland Original (dus de variant zónder parfum) op door het aan de kook te brengen in de combi-magnetron. Door het koken van de natuurazijn, verdampt de azijn en komt hierdoor als warm stoom op de wanden van de combi-magnetron. Het vuil is daarna makkelijker af te nemen met een zachte doek. Hiermee reinig je de binnenkant van de combi-magnetron, maar ook de binnenzijde van het ventilatorsysteem krijgt zo een opfrisser. Natuurazijn neutraliseert de geur, door azijn te laten koken in de combi-magnetron, wordt de natuurazijn in stoomvorm door het apparaat verspreid, dat nare aangebakken luchtjes neutraliseert.
  • Willen de vieze geurtjes niet uit kleding gaan? Vul een emmer of wasbak met lauw water en doe er een scheut Groenland Original bij. Laat het een nachtje staan en was daarna op een normaal programma. De geurtjes zullen niet alleen verdwijnen, maar deodorant en gele vlekken zijn ook verleden tijd.
  • Kalk aanslag in de badkamer, iedereen kent het. Dit is gemakkelijk te verwijderen met Groenland Natuurlijk Schoonmaakazijn. Laat de kraan of douchekop weken in een kom of bind een doek gedrenkt met heet water en een scheut Groenland Natuurlijk Schoonmaakazijn om de douchekop. De kalk zal verdwijnen, altijd goed naspoelen met water. De badkamer ruikt niet alleen heerlijk naar de gekozen frisse geur, het is ook stralend schoon.

Bekijk www.schoonmaakazijn.nl en www.azijn.nl voor nog meer handige tips en herkenbare filmpjes.

Meer over natuurlijk schoonmaken?

Groenland schoonmaakazijn: schoonmaken met een schoon geweten!

Natuurlijk schoonmaken? Natuurlijk!

Natuurlijk schoonmaken én het (oppervlakte-) water schoon houden

Niets missen van De Betere Wereld?

Like dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte.
Of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.