Compact en handzaam, YoYo buggy

Iedereen kent wel dat uiterst vervelende moment waarbij men aan de check-in op de luchthaven staat en extra dient te betalen voor de bagage of zelfs de buggy. Vliegen is op zich al stressvol genoeg dat men zich geen zorgen zou hoeven te maken om bagage die niet aan het voorgeschreven formaat voldoet. De YoYo buggy is heel eenvoudig met een hand te besturen en door het verende frame rijdt de buggy prettig over iedere ondergrond, dat is heel comfortabel voor jouw slapende kleintje. Het zitje kan bovendien in een ligstand gezet worden. Jouw baby kan zo op ieder moment z’n middagdutje doen.

Handbagage

Babyzen is bekend geworden door het ontwerpen van de YoYo buggy. De naam klinkt niet alleen vrolijk, men wordt ook vrolijk als men bij het inchecken ontdekt dat men de Babyzen YoYo buggy gewoon als handbagage mag meenemen. En wie wil er nou aan een check-in balie staan met een huilende baby op de arm en een zogenaamde te grote of te zware buggy in de andere hand?

Lees ook: Handig en intiem met een babydraagzak

Babyzen Yoyo

De YoYo buggy is makkelijk te hanteren, met een hand te besturen, is uitklapbaar, opklapbaar en heeft zelfs een handige draagbeugel zodat je de buggy ook op de schouder kan dragen. YoYo werd ontworpen als handbagage en werd daardoor onmiddellijk toegelaten aan boord van alle Air France vluchten. Sinds 2012 worden zowel de YoYo buggy als de YoYo+ buggy door de meeste luchtvaartmaatschappijen als handbagage aanvaard. De buggy werd sindsdien ook door Air France Shopping in het gamma opgenomen.

Uitgebreid gamma

Babyzen biedt een uitgebreid scala aan moderne buggy’s in verschillende kleuren aan die alle uitmunten door een fantastisch, fris design en die geleverd worden met leuke accessoires. Babyzen heeft aan opbergtassen, zonnekleppen, regenhoezen, een zakje voor de papfles, een uitklapbare verschoonmat en nog veel meer snufjes gedacht. Alle accessoires zijn ergonomisch verantwoord voor het comfort van uw baby en door de Babyzen autostoeladapters kan je de buggy ook veilig in de auto meenemen. Alle YoYo buggy’s beschikken over speciale wielen die makkelijker rijden op elk terrein.

Wat nou zo leuk is aan online bestellen bij Babyzen is dat je al de componenten van de buggy zelf thuis op jouw eigen tempo kan uitzoeken en uitkiezen naar jouw eigen budget. Je kan de Babyzen YoYo buggy zelfs in termijnen afbetalen. Bij Babyzen willen ze dat de buggy’s jou het leven makkelijker maken en jou en je baby meer comfort geven in plaats van meer stress, zodat je de mooie momenten met je baby meer kan genieten.

Lees meer:
Stoer en oer-Hollands, de Easywalker
Ontspannen borstvoeding met voedingskussen

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *