Een duurzame passie

Onlangs is Gaiagoods opgericht. De slogan “goed voor jou én voor de aarde” heeft oprichter Brian gekozen omdat deze goed aansluit op zijn passie om een positieve bijdrage aan de wereld te willen leveren.
Zelf leeft hij al jaren steeds duurzamer en zo gezond mogelijk. Zo maakt hij veel van wat hij gebruikt zelf.
Ook kiest hij altijd voor onbespoten voedingsmiddelen die zo dicht mogelijk bij de natuur staan. De geslaagde recepten deelt hij op de website van Gaiagoods, om zo mensen te inspireren om hun eigen gezonde voeding en verzorgingsproducten te maken.

Veel mensen gaan niet over op duurzamer en gezonder leven, omdat dit soms nogal een grote opgave kan lijken. Ook komt het voor dat mensen niet weten waar ze dienen te beginnen. De verandering hoeft helemaal niet abrupt te gebeuren volgens Brian. Door steeds een product dat je gebruikt te vervangen door een duurzamer of gezonder alternatief (of, indien mogelijk, het product zelf te maken), bemerk je al snel dat het best gemakkelijk kan zijn om beter voor jezelf en voor de aarde te zorgen.

Brian verkoopt producten waar hij zelf ook achter staat, zoals biologische superfoods, kruiden, essentiële oliën en verzorgingsproducten. Bij Gaiagoods vind je producten van merken die het ook goed voor hebben met de aarde, zoals Dr. Bronner, Lamazuna, WeLoveThePlanet en Yogi Tea. Mede hierdoor zullen de producten die Gaiagoods aanbiedt positiviteit bezorgen aan de klanten!

Bezoek Gaiagoods via deze link: www.gaiagoods.nl
Ook is Gaiagoods te vinden op Facebook, Twitter én Instagram, waarop de passie voor gezonde voeding wordt gedeeld.
Vind je jouw product niet? Aarzel dan niet om dit te laten weten, want de webshop is pas opgericht en breidt zich graag uit aan de hand van jouw wensen!

Lees ook:

Duurzaamheid in de koffiebranche

Al meer dan €50 miljoen opgehaald via duurzaam financieringsplatform

Hoe duurzaam is jouw tandenborstel?

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.