A Novel Concept Store

A brand new eco+ pop-up story.

De twee oud-advocates Bahareh Panjeh Shahi, oprichtster van het nieuwe ethical fashion label KISS AND TELL, en Caroline van Eeuwijk van het ecoluxury beautyconcept C.cosmetics&care wilden hun krachten bundelen om de inspirerende en eerlijke verhalen achter hun merken te delen. Zo is het initiatief A NOVEL CONCEPT STORE ontstaan. Een tijdelijke winkel met een verzameling van ethische en ecofriendly mode-, lifestyle- en beautyproducten met een bijzonder verhaal onder een dak.

Bij A NOVEL CONCEPT STORE vind je producten die zijn hergebruikt of gemaakt van natuurlijke materialen. Geproduceerd op een verantwoorde manier met aandacht voor de natuur en betrokken bij de mensen in de fabrieken. Geen massaproducten maar bijzondere items! Bij A Novel Concept Store vind je de volgende merken.

De exclusieve zijden jurkjes van KISS AND TELL worden onder andere gemaakt van natuurlijke en handgeweven zijde uit India.

Met de filosofie ‘als je het niet kan eten, dan kan je het ook niet smeren’ biedt C.cosmetics&care een verzameling aan natuurlijke beautyproducten. Een love story tussen nature, science en beauty.

Bij Twin Couture vind je tijdloze basics van organic denim. Stoffen met een mooi verhaal voor mens, dier en natuur. De stof is bijna onverwoestbaar en zo heb je jaren plezier van je aankoop.

Whole Lotta gebruikt in haar stijlvolle accessoires vaak veren en materialen verkregen uit oude sieraden met een persoonlijke geschiedenis. Ze maken haar items uniek.

Traced Good
staat voor eerlijke origine. Kwalitatieve handgemaakte cashmere foulards, leren poncho’s en accessoires uit Nepal en India die uitkomst bieden in de koude wintermaanden.

Essyello Jewelry is altijd op zoek naar nieuwe en oude materialen die een verhaal vertellen. Door ze in sieraden te verwerken zetten ze hun verhaal voort in een nieuwe identiteit.

O My Bag. Ze heten Sleazy Jane en Dirty Harry, maar het zijn tassen en geen filmfiguren uit de jaren ’70. Stijlvol, stoer, fair trade en van ecoleer gemaakt in India. Kortom, een new best friend voor over je schouder.

Eerlijk maar zonder concessies te doen aan kwaliteit, stijl en luxe, dat is waar de gedreven onderneemsters elkaar in hebben gevonden. Authentieke merken in een knusse winkel met de ambitie om uiteindelijk A NOVEL CONCEPT STORE te laten reizen door het hele land!

A NOVEL CONCEPT STORE: de hele maand december op de Berenstraat 24 in de
9-straatjes in Amsterdam!

WIN DE NOVEL CONCEPT STORE GOODIEBAG
A NOVEL CONCEPT STORE verkoopt t/m 31 december lootjes in de winkel waarmee je kans maakt op de Novel Concept Store Goodiebag t.w.v. €500. De opbrengst van de lootjes gaat naar de 1% club (www.1procentclub.nl). Via de Facebook pagina www.facebook.com/novelconceptstore blijf je op de hoogte en wordt de winnaar van de charity actie in de eerste week van januari bekend gemaakt.

De goodiebag bestaat uit: Een C.cosmetics&care voucher voor een facial treatment // Een veren hoofdtooi met bijpassende oorbel van Whole Lotta // De Kiss and Tell peace scarf // Een suède tasje van Traced Good // Een Essyello coral kettinkje // Het Betsy Petit tasje van O My Bag // Een Twin Couture riempje van boomschors.

a novel concept store

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *